Zoek jij mee naar het Gouden Ei van Wellen?

Zoek jij mee naar het Gouden Ei van Wellen?

Vanaf maandagavond 5 april kunnen jullie op zoek gaan naar Het Gouden Ei van Wellen. Dat ei zit stevig op z’n plekje en wacht om gevonden te worden. Het Gouden Ei zit steeds op openbaar terrein verstopt.
De raadsels verschijnen elke avond om 20.00 uur op www.hetgoudenei.be, daarna posten we de raadsels ook op onze Facebookpagina.
Wie de oplossingen van de 9 raadsels samen legt, weet waar Het Gouden Ei verstopt zit en kan het opgraven, vangen, vinden, losknippen, … . Alle inwoners kunnen gratis vanuit hun luie zetel raadsels oplossen en uiteindelijke ter plaatse mee gaan zoeken.
Wie Het Gouden Ei vindt, plaatst een selfie met Het Gouden Ei op onze Facebookpagina. Op die manier weten wij en de andere zoekers dat Het Ei gevonden is. Succes allemaal!

Corona
We gaan ervan uit dat jullie de coronamaatregelen steeds respecteren. Dat houdt in dat je steeds anderhalve meter afstand houdt van andere zoekers, dat je in je bubbel op pad gaat, dat je steeds je mondmasker draagt tijdens het zoeken en dat je je handen stukwast na het zoeken. Goede afspraken maken immers goede vrienden!

Enkele afspraken
Iedereen kan deelnemen. Jong, oud. Uit de regio of niet. Een stel functionerende hersenen, een paar sterke collega-zoekers en een goed paar ogen is alles wat je nodig hebt.

  • De zoektocht is gratis. Voorlopig.
  • De organisator neemt geen verantwoordelijkheid en kan nooit aansprakelijk gesteld worden.
  • Het Gouden Ei ligt steeds op openbare grond verstopt.
  • Het Gouden Ei zit steeds op een veilige plaats verstopt, je moet er geen gevaarlijke toeren voor uithalen.

En als ik dat ei vind?
Proficiat, dik verdiend. Maak op de vindplaats een foto van het ei naast je gezicht. Stuur de foto door. Bezorg ons je gegevens en ontvang een prijs en roem, veel roem.

Disclaimer
De organisator van het Gouden Ei neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor jouw deelname. Je neemt deel op eigen risico. De organisator is op geen enkele wijze aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal aan eigendommen of schade aan personen (deelnemers of derden).

 

Over de auteur

JL

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Luister naar TrudoFM