Zware loodsbrand in Alken (+Video)

Brand

In de Hulzenstraat in Alken is dinsdagavond om ongeveer 23 uur een zware brand ontstaan in een grote loods van een tuinaannemer.

Het was de eigenaar zelf die de vlammen kort na 23 uur opmerkte en kon nog zelf één truck naar buiten rijden, en enkele andere werkmaterialen redden. Even waren in de buurt ook explosies te horen.

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al door het dak. Alle materiaal wat nog in de loods aanwezig was is verloren. Er is ook een camion in de vlammen opgegaan.

Ingezonden beelden M.K Facebook

5 (1)

 

5 (2)

5 (4)

5 (5)

5 (6)

 

 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Brand
1
Brand hoek Prins Albertlaan/Spoorwegstraat

In een garage aan de kruising van de Prins Albertlaan en de Spoorwegstraat in Sint-Truiden is een brandende auto uit de garage gehaald. In de garage is er nog rookvorming. De brandweerdiensten hebben momenteel alles onder controle.

Brand
1
Brand te Brustem onder controle

Er was rond 17u brand uitgebroken aan het vroegere Hera Hotel (vroegere huis dokter Lemage) op de Vliegveldlaan te Brustem. Het zou gaan om een stapel hout die vuur vatte.  De brandweer was snel ter plaatse en heeft de brand spoedig kunnen bedwingen. De politie verzorgde het verkeer op de …

Brand
Garage brand in Alken

In Alken is rond de middag brand uitgebroken in een garage. De oorzaak van de brand is momenteel nog niet gekend.

%d bloggers liken dit: