Het cultuurcentrum De Bogaard geeft zaterdag het startschot van hun muzikaal aanbod ’22-’23 met een dubbelconcert van pure Truiense power. Zowel Bacon Fat als Big Cash Beats zullen zaal ‘Club’ in de Capucienessenstraat omtoveren tot een muzikaal walhalla.

Het gaat aanstaande zaterdag 24 september heerlijk deugd doen om de powermuziek van Bacon Fat te kunnen omhelzen. Het Truiense trio is na 5 full albums super geëvolueerd met zijn eigen stijl en sound door genres te durven combineren waarbij je zoiets hebt van “die had ik niet zien aankomen”. Toch blijft Bacon Fat trouw aan zijn baseline, de bluesrock pur sang. De binken met een hoog ZZ Top-gehalte hebben er ondertussen al meer dan 350 concerten op zitten.

Kris Beets en Big Cash Beats zijn helemaal into Johnny Cash nu zaterdag in CC De Bogaard

Daarna brengt Big Cash Beats een intens eerbetoon aan Johnny Cash. Zanger Kris Beets zet én met zijn stem én met zijn uitstraling indrukwekkende versies neer van nummers zoals Walk the line en Folsom Prison. Samen met zijn denderende backingband brengt hij het turbulente levensverhaal van Cash weer helemaal tot leven.

Zaterdag enkele uren in een andere wereld vertoeven kan dus in CC De Bogaard. Twee concerten voor de prijs van één! Afspraak om 20.15 uur in zaal Club.

Kaarten via

https://www.debogaard.be/programma/local-legends-staand-concert/

Het volledige jaarprogramma van het cultureel centrum vind je op

http://www.debogaard.be

Foto’s © CC De Bogaard

In beeld onder hoofdtitel: Bacon Fat