Camera, mazout sproeiproducten en voedingsmiddelen gestolen

Inbraken

Op de Naamsesteenweg is er zaterdag 16 september om 7.48 uur een diefstal uit een loods vastgesteld. De buit is een camera, mazout en sproeiproducten.

In Runkelen-Dorp is er zaterdag 16 september om 16.09 uur een woninginbraak vastgesteld. Over de buit is niks gekend.

Op de Borgwormsesteenweg is er zondag 17 september 2017 om 10.08 uur een inbraak in een gebouw vastgesteld. Hier hebben de dieven voedingsmiddelen gestolen.

In de Davidstraat is er op zondag 17 september 2017 om 15.41 uur een inbraak in een gebouw vastgesteld. Hier hebben de inbrekers niks buit kunnen maken.

In de Erberstraat is er op maandag 18 september 2017 om 08.06 uur een diefstal van onderdelen aan een graafmachine vastgesteld.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inbraken
1
Inbrakenplaag teistert Groot-Gelmen: ook De Zwaan en ‘t Lelijke eendje zijn slachtoffer

Stilaan raakt bekend dat er niet alleen werd ingebroken bij Jacques Groentechniek. Ook de horecazaken in Groot-Gelmen bleven niet gespaard, in zowel restaurants ‘t Lelijke eendje als in De Zwaan werd er ingebroken en werd de inhoud van de kluizen meegenomen. Personen die iets gezien hebben mogen steeds contact opnemen …

Diefstal
Verdachte situaties onmiddellijk melden via 011-70 19 11.

Ondanks de arrestatie van afgelopen week, werden er dit weekend, spijtig genoeg, weer twee diefstallen uit voertuigen vastgesteld. Momenteel worden alle mogelijke tips onderzocht en er worden extra patrouilles ingezet, maar we roepen ook de burgers op om verdachte situaties onmiddellijk te melden via 011-70 19 11. Preventie tips Parkeer …