Geld gestolen op de Luikersteenweg

Inbraken
1

Op zondag 30 juli 2017 is er rond 8.58 u op de Luikersteenweg in Sint-Truiden een inbraak geweest in een handelszaak. De buit bestaat uit geld.

In Sint-Truiden in de Lichtenberglaan is op maandag 31 juli 2017 om 12.26 u een poging tot inbraak geweest in een gebouw.

Op de Borgwormsesteenweg in Sint-Truiden is op maandag 31 juli 2017 rond 13.52 u een poging tot inbraak in een garage geweest.

Het wordt met de dag erger. Veerle, misschien nog een camera of 100 bestellen. En stuur Uw agenten en wijkagenten maar wat meer op straat.
Een wijkagent, wat is dat? Hier nog nooit ene gezien)

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inbraken
1
Inbrakenplaag teistert Groot-Gelmen: ook De Zwaan en ‘t Lelijke eendje zijn slachtoffer

Stilaan raakt bekend dat er niet alleen werd ingebroken bij Jacques Groentechniek. Ook de horecazaken in Groot-Gelmen bleven niet gespaard, in zowel restaurants ‘t Lelijke eendje als in De Zwaan werd er ingebroken en werd de inhoud van de kluizen meegenomen. Personen die iets gezien hebben mogen steeds contact opnemen …

Diefstal
Verdachte situaties onmiddellijk melden via 011-70 19 11.

Ondanks de arrestatie van afgelopen week, werden er dit weekend, spijtig genoeg, weer twee diefstallen uit voertuigen vastgesteld. Momenteel worden alle mogelijke tips onderzocht en er worden extra patrouilles ingezet, maar we roepen ook de burgers op om verdachte situaties onmiddellijk te melden via 011-70 19 11. Preventie tips Parkeer …