De inbraken van 25 & 26 oktober

Inbraken
1
Woensdag 25 oktober 2017 werd een poging tot inbraak in een woning vastgesteld op het Sint-Gangulfusplein te Sint-Truiden. Er werd niets ontvreemd.Woensdag 25 oktober 2017 werd een fiets gestolen uit een garage op de Luikersteenweg.

Op woensdag 25 oktober is er rond 16.52 u in de Spaansebrugstraat in Sint-Truiden een woninginbraak geweest. De buit is onbekend.

Om 19.00 u  is er op 25 oktober een inbraak in een bedrijf in Schurhoven in Sint-Truiden vastgesteld. Hier bedraagt de buit geld.

Op donderdag 26 oktober is er om 2.32 u in Ordingen-Dorp in Sint-Truiden een poging tot woninginbraak vastgesteld.

In de N.B. de Borchgravestraat in Sint-Truiden is om 8.02 u een inbraak in een depot geweest. Hier maakte men geen buit.

Rond 8.15 u is er op 26 oktober op het Schurhovenveld in Sint-Truiden een inbraak in een bedrijf vastgesteld. Hier is niets bekend over de buit.

Op donderdag 26 oktober is er in de Rellestraat in Sint-Truiden om 8.35 u een inbraak in een overheidsgebouw vastgesteld. Er werd niets gestolen.

Op de Tongersesteenweg in Sint-Truiden is er op 26 oktober om 10.06 u  een poging tot inbraak geweest in een bedrijf.

Ook in Schurhoven in Sint-Truiden is er op 26 oktober rond 11.19 u  een poging tot inbraak geweest in een bedrijg

 

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inbraken
1
Inbrakenplaag teistert Groot-Gelmen: ook De Zwaan en ‘t Lelijke eendje zijn slachtoffer

Stilaan raakt bekend dat er niet alleen werd ingebroken bij Jacques Groentechniek. Ook de horecazaken in Groot-Gelmen bleven niet gespaard, in zowel restaurants ‘t Lelijke eendje als in De Zwaan werd er ingebroken en werd de inhoud van de kluizen meegenomen. Personen die iets gezien hebben mogen steeds contact opnemen …

Diefstal
Verdachte situaties onmiddellijk melden via 011-70 19 11.

Ondanks de arrestatie van afgelopen week, werden er dit weekend, spijtig genoeg, weer twee diefstallen uit voertuigen vastgesteld. Momenteel worden alle mogelijke tips onderzocht en er worden extra patrouilles ingezet, maar we roepen ook de burgers op om verdachte situaties onmiddellijk te melden via 011-70 19 11. Preventie tips Parkeer …