Juwelen, fietsen, brandstof, huisraad en machines gestolen bij inbraken

Inbraken

Zaterdag 23 september is er om 14.51 uur een winkeldiefstal vastgesteld op de Grote Markt. De dieven hebben juwelen meegenomen.

In de Luikerstraat is er in het weekend van 23/24 september  een inbraak in een winkel vastgesteld. Over de buit is niks geweten.

Aan Nieuwpoort is er op zondag 24 september een woninginbraak vastgesteld. De buit zijn fietsen.

Maandag 25 September om 7.10 uur is er in de Kriekelstraat in Gingelom een diefstal van brandstof vastgesteld uit een graafmachine.

In de Hofstraat is er maandag 25 september om 7.24 uur een woninginbraak vastgesteld. Hier hebben de dieven huisraad meegenomen.

In de Dekkenstraat is op maandag  25 september om 8.33 uur een diefstal uit een bedrijf vastgesteld.  Hier hebben de dieven machines meegenomen.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Diefstal
Verdachte situaties onmiddellijk melden via 011-70 19 11.

Ondanks de arrestatie van afgelopen week, werden er dit weekend, spijtig genoeg, weer twee diefstallen uit voertuigen vastgesteld. Momenteel worden alle mogelijke tips onderzocht en er worden extra patrouilles ingezet, maar we roepen ook de burgers op om verdachte situaties onmiddellijk te melden via 011-70 19 11. Preventie tips Parkeer …

Diefstal
Geld, juwelen en wijn gestolen

In de Schepen Dejonghstraat te Sint-Truiden is er op zaterdag 24 november 15.42 uur een diefstal uit een voertuig vastgesteld. In de Zoutstraat te Sint-Truiden is er op zondag 25 november 2018 om 14.13 uur een diefstal uit een voertuig vastgesteld. Hier is een handtas gestolen. In de  Nielstraat te Gingelom …

Inbraken
Driemaal geen buit bij inbraak

In de Viaductstraat te Sint-Truiden is er op woensdag 14 november 2018 om 06.39 uur een inbraak in een gebouw vastgesteld. Er is geen buit. In de Opcosenstraat te Nieuwerkerken is er op woensdag 14 november 2018 om 07.28 uur een inbraak in een gebouw vastgesteld. Hier is ook geen buit. …