Juwelen, fietsen, brandstof, huisraad en machines gestolen bij inbraken

Inbraken

Zaterdag 23 september is er om 14.51 uur een winkeldiefstal vastgesteld op de Grote Markt. De dieven hebben juwelen meegenomen.

In de Luikerstraat is er in het weekend van 23/24 september  een inbraak in een winkel vastgesteld. Over de buit is niks geweten.

Aan Nieuwpoort is er op zondag 24 september een woninginbraak vastgesteld. De buit zijn fietsen.

Maandag 25 September om 7.10 uur is er in de Kriekelstraat in Gingelom een diefstal van brandstof vastgesteld uit een graafmachine.

In de Hofstraat is er maandag 25 september om 7.24 uur een woninginbraak vastgesteld. Hier hebben de dieven huisraad meegenomen.

In de Dekkenstraat is op maandag  25 september om 8.33 uur een diefstal uit een bedrijf vastgesteld.  Hier hebben de dieven machines meegenomen.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Inbraken
Poging tot inbraak bij Cardelly Store op de Grote Markt

Op de Grote Markt in Sint-Truiden hebben dieven vannacht een bezoekje aan Cardelly Store willen brengen. Echter is het bij een poging en een vernielde deur gebleven. Er hangen camera’s op de Grote Markt, maar door het carnavalsweekend met kermis zijn deze niet werkende. UPDATE: de politie laat net weten …

Inbraken
Politiezone kanton Borgloon noteert sterke daling van het aantal woninginbraken in 2019.

In 2019 stelde Politiezone kanton Borgloon 122 woninginbraken vast, de pogingen meegerekend. Dat is een daling van 26 procent ten opzichte van 2018. Sinds 2000 is dit zelfs het laagst aantal inbraken vastgesteld in de politiezone.   2016 2017 2018 2019   Alken 44 36 48 32 – 33,33 % …

Inbraken
1
Inbrakenplaag teistert Groot-Gelmen: ook De Zwaan en ‘t Lelijke eendje zijn slachtoffer

Stilaan raakt bekend dat er niet alleen werd ingebroken bij Jacques Groentechniek. Ook de horecazaken in Groot-Gelmen bleven niet gespaard, in zowel restaurants ‘t Lelijke eendje als in De Zwaan werd er ingebroken en werd de inhoud van de kluizen meegenomen. Personen die iets gezien hebben mogen steeds contact opnemen …