Tuinverlichting en tuinornamenten gestolen

Inbraken

Donderdag 24 augustus om 17.22 uur is er in Nieuwerkerken in de Weyerstraat een poging tot inbraak geweest in een handelszaak.

Een paar minuten later is er een tweede poging geweest om in te breken in een andere handelszaak, dit keer was het in de Grotestraat in Nieuwerkerken.

Donderdag 24 augustus om 23.22 uur is er in de Hameistraat in Sint-Truiden een diefstal van tuinverlichting vastgesteld.

Vrijdag 25 augustus om 8.29 uur is er in de Hameistraat in Sint-Truiden een tweede diefstal van tuinverlichting en tuinornamenten vastgesteld.

Foto voor illustratie

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inbraken
1
Inbrakenplaag teistert Groot-Gelmen: ook De Zwaan en ‘t Lelijke eendje zijn slachtoffer

Stilaan raakt bekend dat er niet alleen werd ingebroken bij Jacques Groentechniek. Ook de horecazaken in Groot-Gelmen bleven niet gespaard, in zowel restaurants ‘t Lelijke eendje als in De Zwaan werd er ingebroken en werd de inhoud van de kluizen meegenomen. Personen die iets gezien hebben mogen steeds contact opnemen …

Diefstal
Verdachte situaties onmiddellijk melden via 011-70 19 11.

Ondanks de arrestatie van afgelopen week, werden er dit weekend, spijtig genoeg, weer twee diefstallen uit voertuigen vastgesteld. Momenteel worden alle mogelijke tips onderzocht en er worden extra patrouilles ingezet, maar we roepen ook de burgers op om verdachte situaties onmiddellijk te melden via 011-70 19 11. Preventie tips Parkeer …