Inwoners Gelmen en Heers klagen slecht bereik telefonie aan

In de rand

Een euvel waar de inwoners van Groot-Gelmen en Klein-Gelmen al een eeuwigheid last van hebben: weinig tot geen gsm bereik.

Wie regelmatig op restaurant gaat in “De Zwaan” of “‘t Lelijk Eendje” kan er ongetwijfeld over meespreken; een telefoontje doen of een sms bericht sturen lukt niet of nauwelijks.

De inwoners hebben al vaker gsm providers aangesproken, maar zonder succes. Al sinds het bestaan van mobiel telefoneren is het bereik in de randgemeenten rond Heers problematisch.

Het debacle komt terug onder de aandacht door een Facebook post van Kristof Pirard, 1e schepen in Heers, dat massaal gedeeld wordt.

Hij probeert de vinger op de wonde te leggen met een aantal voorstellen. Het is nu afwachten of er daadwerkelijk actie komt, de inwoners van Heers en Gelmen zullen de providers alvast dankbaar zijn!

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

In de rand
12DE INNOVATIECAMPAGNE VOOR LAND- EN TUINBOUWERS

Op 1 januari 2020 startte de 12e innovatiecampagne van het Innovatiesteunpunt voor landbouw en platteland. De campagne richt zich tot alle land- en tuinbouwers die een vernieuwend project of idee willen realiseren op hun bedrijf. Gezocht: innovators zoals Pieter Innovatie opent nieuwe perspectieven voor het eigen bedrijf en innovatieve ondernemers …

In de rand
BelOrta viert International Apple Day met een appeltje voor onderweg

Maandag 21 oktober staat wereldwijd in het teken van de International Apple Day. Reeds sinds 1990 word deze mondiale appel-hoogdag gevierd met verschillende appelgerelateerde evenementen en wedstrijden over de hele wereld. Dit jaar mengt ook Belorta zich in de festiviteiten en laten we graag iedereen meevieren. Een appeltje voor onderweg …

In de rand
10
Truienaars verbaasd over factuur Limburg.net

In onze inbox regent het vragen over de factuur over Limburg.net. Velen hebben deze factuur pas in januari laatstleden betaald en kregen vandaag al een nieuwe factuur in de bus. “Te betalen voor 26/10/2019” staat vermeld op de nieuwe betalingsuitnodiging. “Heeft Limburg.net geld nodig?” Is een vraag die enkelen zich …

%d bloggers liken dit: