Politieberichten van dinsdag 9 en woensdag 10 januari 2018

Ongevallen

Verkeersongevallen lichamelijk letsel

Op de Diestersteenweg is er op woensdag 10 januari 2018 om 08.05 uur
een aanrijding geweest tussen een personenvoertuig en voetganger. De 13-jarige F.I uit Sint-Truiden raakte gewond. De auto heeft vluchtmisdrijf gepleegd, na het ongeval is hij in volle vaart richting het centrum gereden.

In Schurhoven Sint-Truiden is er op woensdag 10 januari 2018 om 12.13 uur
een aanrijding geweest tussen een personenvoertuig en voetganger. De 32-jarige D.V uit Ham raakt gewond.

Verkeersongevallen stoffelijke schade

Op de Tiensesteenweg in Sint-Truiden is er op dinsdag 9 januari 2018 om 17.58 uur een aanrijding geweest tussen 2 personenvoertuigen.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Ongevallen
Zweegvliegtuig neergestort in omgeving Tienen

In de buurt van Tienen is een zweefvliegtuig neergestort. Volgens de burgemeester van Tienen Katrien Patryka zijn daarbij twee personen om het leven gekomen. Over de identiteit van de slachtoffers en de juiste omstandigheden van het ongeval zijn nog geen details bekend. Het ongeval gebeurde in de omgeving van het …

Ongevallen
Nog nooit zo weinig verkeersongevallen met gekwetsten in de politiezone

In 2019 gebeurden er in de politiezone Limburg Regio Hoofdstad 507 verkeersongevallen waarbij er één of meerdere personen gekwetst raakten. Nooit eerder was dit aantal zo laag. Hoewel er op verkeersvlak minder processen-verbaal werden opgesteld, plukte de politiezone opvallend meer dronken bestuurders uit het verkeer. In 2019 stelden de inspecteurs …

Algemeen
Jonge Hasselaar komt om het leven in Zoutleeuw

Deze ochtend brachten we op onze Facebook pagina reeds het bericht dat er een zwaar auto ongeluk gebeurd was op de Ossenwegstraat in Zoutleeuw. Net bereikt het nieuws ons dat de 35 jarige man uit Hasselt overleden is aan zijn verwondingen. Alvast veel sterkte aan familie- en vrienden.

%d bloggers liken dit: