Zoals in vorige berichten hadden wij van Truiensnieuws.be gemeld dat de Jumbo niet naar de Mac Queen komt  Mac Queen wordt geen Jumbo supermarkt – Al het nieuws uit Haspengouw! (truiensnieuws.be) maar wel dichter kwam naar Sint-Truiden Jumbo en Hema werken nauw samen en komen dichter bij Sint-Truiden – Al het nieuws uit Haspengouw! (truiensnieuws.be)

Wij kunnen u alvast meedelen dat de Jumbo zich zal vestigen op een zeer strategische plaats, nl. de Luikersteenweg In Brustem rechts van het Belrom Hotel, in de vroegere gebouwen waar Hotspring garden haar activiteiten had.  (vroeger ook o.a. Antik, Teak de Looz). Jumbo zal de huidige winkelruimte tevens uitbreiden.

Jumbo is een supermarktketen uit Nederland met zeer scherpe prijzen.  Zo biedt Jumbo volop inspiratie voor lekker en gezond eten, o.a. met heerlijke recepten die eenvoudig te maken zijn. En de ingrediënten?  Die vind je natuurlijk in iedere Jumbo supermarkt in België. Zo kun je ook deelnemen aan allerlei win- en spaaracties.

Het is goed dat zulke winkels zich vestigen voor de consument omdat er dan een prijzenslag zal komen tussen andere supermarkten. Helaas is dit dan weer ten laste van de producent die dan waarschijnlijk zijn product aan lagere prijzen aan de man moet brengen…

Contactgegevens
Jumbo, Luikersteenweg 234, 3800 Sint-Truiden, www.jumbo.com,  Jumbo Supermarkten | Facebook