Unieke tafels dankzij Julia’s Table

Sint-Truiden

Sint-Truiden – Op zoek naar die unieke tafel voor in de living of buiten ? Zoek niet langer, u heeft ze gevonden bij “Julia’s Table”. Tim Pisane, ook zaakvoerder van “De jachtthoorn”, bedacht dit unieke concept. Een unieke tafel op maat in vier stappen, gewoonweg te bestellen via internet.
U kiest eerst uw eigen eikenhouten tafel met boomschorsrand, hier kan u kiezen uit 3 afmetingen. Daarna kan u de poten kiezen, de coating, zelfs aan buiten heeft men gedacht. Bestel bij je tafel een “Julia’s outdoor blanket”, een hoes voor buiten op maat gemaakt voor jouw eigen tafel.
– Tom Coppens

Het leven van een tafel bevat opmerkelijk veel gelijkenissen met het  leven van een mens. Beiden maken hun volledige levensduur allerlei lief en leed mee, komend van uiterst uiteenlopende invalshoeken. Gezinnen, families, vrienden en collega’s verzamelen dagelijks rond de tafel. Formeel of informeel, luchtig of serieus, droevig of gelukzalig: rond de tafel komt elke emotie naar boven.

Deze boodschap vormt de drijfkracht van Julia’s Table. Van productie tot levering, van montage tot onderhoud, van ‘hallo’ tot ‘tot ziens’: het bedrijf ademt emotie, en dat laten ze terugkomen in hun tafels. Bij Julia’s Table staat een enorme passie, levenskwaliteit en geluk voorop. Dit combineren ze ten volste met hun kennis, expertise en motivatie.

Wanneer u een Julia’s Table aankoopt, heeft u een volstrekt uniek exemplaar in uw leefruimte  staan. Om het unieke aspect van de tafel extra te accentueren, heeft iedere Julia’s Table een eigen naam én serienummer.

Kortom: bij Julia’s Table koopt u niet alleen een product, maar een uniek onderdeel van uw levensverhaal!

Binnen de 48 uren, na bestelling, kan u genieten van uw nieuwe tafel. Een Julia’s Table naar wens, binnen 48 uur, helemaal gratis geleverd en gemonteerd. Dat is hun missie!

Meer weten ? Kijk dan snel op www.juliastable.eu

Voor alle duidelijkheid, feestzaal “De Jachthoorn” in Zepperen blijft ook geopend, dus je kan er nog steeds terecht !

Wij interviewde de zaakvoerder Tim ook voor TrudoFM :

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Sint-Truiden
Stem op het armoedeproject van het team ‘outreachend werken’ – Sint-Truiden

Het team outreachend werken is een team dat intensieve en integrale gezinsondersteuning biedt aan gezinnen met een zware, meervoudige problematiek en dit in onze stad Sint-Truiden. Zij willen met dit project ieder kind bereiken dat in armoede leeft en dit in samenwerking met het netwerk Huis van het Kind. In …

Sint-Truiden
Morgen start de uitgestelde soldenperiode in Sint-Truiden

Morgen start de uitgestelde soldenperiode in Sint-Truiden met een extra lang shopweekend zodat iedereen veilig de soldenkoopjes kan komen ontdekken. Shop & The City hoopte de uitgestelde soldenperiode te kunnen aanvatten met een braderieweekend. Door een nieuwe stijging in de coronacijfers bleek dat helaas niet mogelijk. Samen met de winkels …

Sint-Truiden
Schattenjacht in Museum De Mindere : veilig, gratis en (ont)spannend

Sint-Truiden – Nog tot eind augustus is een bezoekje aan museum DE MINDERE voor kinderen en gezinnen extra plezant! Samen met Vlieg hebben we een schat verstopt in het museum. Niels deed de schattenjacht en vond het fijn om te doen: ‘In de zoektocht naar deze schat draait alles om …

%d bloggers liken dit: