Peter Maes, hoofdcoach van ons STVV

We hebben een zeer moeilijk seizoen achter de rug.  Niet alleen op sportief, maar ook op menselijk vlak.  Omwille van het feit dat er een heel seizoen lang geen supporters in het stadion aanwezig waren, beseften onze spelers en mezelf pas echt hoe balangrijk de steun van het publiek is.

We willen deze mooie club weer in de schijnwerpers zetten na dit donkere seizoen. Let’s Switch in on!

Voor het nieuwe seizoen hebben we er vertrouwen in dat Stayen weer open zal gaan voor alle abonnees van de club.  Daarom vraag ik de hele Haspengouwse regio om zich bij ons aan te sluiten. Allemóól Bedieën achter STVV.

Seizoen ‘21-‘22 moet een seizoen worden waarin we Haspengouwse kernwaarden, zoals winnaarsmentaliteit en vechtlust, centraal zullen plaatsen. We willen jongeren van onder de kerktoren zich verder laten ontwikkelen en onze prachtige regio laten schitteren binnen het Belgische voetbal. Maar dit alles kan niet zonder jou!

Onze STVV-medewerkers hebben samen met een delegatie van de supporters hard gewerkt om een abonnement aan te bieden tegen een zeer democratische prijs en vooral met een pak aan extra voordelen.  Alle abonnementen van ’20-’21 werden ondertussen gratis en automatisch verlengd voor volgend seizoen.

Graag zou ik willen vragen om ons geel-blauw legioen te komen versterken!
LAAT JE HOREN en de Hel van Stayen zal weer branden als nooit tevoren

Met sportieve groeten

Peter Maes
T1 STVV

Abonnementen ’21-’22 – STVV

noord-prices-last

oost-prices-last

west-prices-last