Nieuw bestuur voor KVV Zepperen-Brustem

Sport

Sinds gisteren waait er een nieuwe wind in het bestuur van KVV Zepperen-Brustem, met enkele verschuivingen in het bestuur.

Tijdens de vergadering van maandag 23 december 2019 werd David Bamps immers verkozen als nieuwe voorzitter voor het dagelijks bestuur.

Ook Jacky Kiggen blijft in de club actief als gerechtelijk correspondent & secretaris. Ondervoorzitter wordt dan weer Olivier Taelman, Pascal Milis als eventmanager, Diederik Van der Sijpe als verantwoordelijke van de jeugdopleiding en Roel Peeters neemt de administratieve taken voor zich.

De huidige T1, Kevin Baets en zijn T2 Bruno Pol hebben hun overeenkomst verlengd voor één seizoen.

Kevin Somers zal eveneens in het seizoen 2020- 2021 de taak als TVJO op zich nemen.

De club lijkt hoe dan ook weer klaar voor de toekomst, wij wensen iedereen veel succes!

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Sport
Nieuwsflash Sint-Truidense Reddingsclub: Resultaten Kampioenschap te Kortrijk

Ook afgelopen weekend was team STRC op de afspraak. Met een verre verplaatsing naar Kortrijk was het een lange dag maar ‘s avonds vonden 1 Belgische record, 20 onderdeel overwinningen, 12 tweede en 11 derde plaatsen hun weg richting Sint-Truiden. Voor het Belgische record zorgde de jongensploeg -14j (Aiko Knuts-Matisse …

Algemeen
Topprestaties van STRC op Orange Cup Lifesaving te Eindhoven 31 nov – 1 dec 2019

Meer dan 500 sporters van 16 verschillende landen stonden aan de start van de 5e Orange Cup Lifesaving in Eindhoven. Toplanden zoals Australië, Nieuw-Zeeland, Duitsland, Italië, Spanje en China tekenden present.Ook de Sint-Truidense Reddingsclub stuurde 4 van haar beste atleten. Elise Croes, Lotte Istas en Jelle Vandersteen stonden aan de …

Algemeen
1
Nog geen beslissing in zaak STVV-KRC Genk

“We gaan ons uiterste best doen om een goede en gemotiveerde beslissing te nemen. Dit is een zeer belangrijke zaak, er mag een uitspraak verwacht worden voor het einde van deze maand.” Aldus de geschillencommissie.

%d bloggers liken dit: