Aan enthousiasme was er geen gebrek bij onze goedlachse jonge Truiense mama. Toch werd kapster Lovely gisterenavond op VTM genadeloos weggestemd door haar groep team Groen. “Maar ik kijk met voldoening terug op mijn avontuur, want naast de uitdagingen bood het ook de gelegenheid om allerlei nieuwe mensen te ontmoeten”, vertelt Lovely in een eerste reactie. Aanstaande zondag is ze te gast in het wekelijkse praatprogramma ‘Thuis in Haspengouw’ op Trudo FM om heel haar avontuur uit de doeken te doen.

Kapster en mama zijn is haar op het lijf geschreven. Overeind blijven in het team Groen was blijkbaar een moeilijkere opgave. In het nieuwe reality tv-programma “Het Onbekende” op VTM mocht de sympathieke Truiense als eerste de exit nemen. De groep waar ze toe behoorde werd voor verscheurende keuzes gesteld. Nadat Lovely een eerste stemronde nipt overleefde en een andere deelnemer werd weggestemd moest er naar het einde toe opnieuw een moeilijke keuze gemaakt worden. Dat werd er een teveel. Lovely werd unaniem weggestemd. Een pijnleuke keuze voor de andere deelnemers.

“Het spel bleek grillig en onvoorspelbaar”, reageert Lovely. “Toch kijk ik met voldoening terug op mijn avontuur, want naast de uitdagingen bood het ook de gelegenheid om allerlei nieuwe mensen te ontmoeten. Dit avontuur heeft niet alleen mijn eigen grenzen verlegd, maar heeft ook vriendschappen opgeleverd die ik koester. Hoewel mijn verblijf in het spel kort was, zijn de banden die ik heb opgebouwd en de herinneringen die ik heb gemaakt, voor mij van onschatbare waarde en zullen ze altijd een speciale plaats innemen in mijn hart.” Een moedige verklaring nadat ze werd weggestemd door de ganse groep. Zondag aanstaande vertelt Lovely haar hele verhaal live op Trudo Fm in het programma ‘Thuis in Haspengouw’, waar ze de centrale gast zal zijn.

Beelden © Maureen Vanherberghen / Lovely Dufour