4e Wellense teckeldag 2019

Activiteiten
2

Dit jaar is het al de vierde editie van onze jaarlijke Wellense Teckeldag!
Lees hieronder een korte beschrijving door de organisatie:

“Vorig jaar hebben we bijna 400 worstenhondjes bij elkaar kunnen brengen, maar we dromen ervan om dit jaar nog meer Teckels en hun baasjes te verwelkomen!

Onze Teckeldag is een gezellige dag voor alle Teckelliefhebbers met twee begeleide groepswandelingen (om 10u. en om 14u.). Ook dit jaar is er een heuse Teckelbeurs met leuke standjes met voer, speelgoed, accessoires, … Gedurende de hele dag heb je de mogelijkheid om iets te eten en drinken en ja, het zelfgebrouwen Teckelbier en de Teckelhamburgers zijn weer van de partij!!! We organiseren ook enkele Teckelspelletjes en een Teckel(mode)show, waarin de langste, kortste, best verklede,… Teckel wordt verkozen!

De wandelingen vertrekken vanuit Jeugdheem de Reynaert (Bampstraat 11a, Wellen).

Wil je zeker zijn van een goodiebag, schrijf je dan in via wellenseteckels@telenet.be met vermelding van jouw naam en die van je hond(en). Inschrijven voor een goodiebag kan tot 2 mei! Daarna ben je zeker en vast nog altijd welkom, maar kunnen wij misschien geen goodiebag meer voorzien.
Inschrijving: €3 euro per hond! (vanaf derde hond gratis)

-Alle hondjes moeten verplicht aan de leiband: hier staan boetes op in Wellen, en bovendien zijn er dan veel jonge dieren in onze mooie Beemd.
-We maken gebruik van het gelelintprotocol : heeft jouw hondje ruimte nodig door een kwetsuur, een trauma, of iets anders, hang dan een gele lintje (gratis verkrijgbaar op onze Wellense Teckeldag) aan zijn/haar leiband. Zie je een teckel met een geel lintje, geef hem/haar dan ook de nodige ruimte!
-Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen hondje, houd hem/haar goed bij en ruim zeker alle 💩 op!
-Er worden de hele dag ook foto’s gemaakt. Wil je niet dat je foto verschijnt op onze Facebookpagina, laat het dan eventjes weten aan de fotograaf.
-De gegevens van de inschrijvingen worden puur administratief gebruikt en worden na de Teckeldag verwijderd. “

Hallo, het gaat me niet om de gooddiebag maar ik weet niet goed hoe ik moet inschrijven en of het echt nodig is.
Ik kom met mijn ruwharige baas en breng een vriendin mee met een niet-teckel hondje. Mag dat.??????
Tot 12 mei
Minique met baas Bobke

Mijn eerste teckelwandeling was fantastisch , mooi weer , gezellig, voor herhaling vatbaar. Ik ben met mijn baasje volgend jaar weer van de partij. Ik was wel uitgeteld s’avonds. πŸΎπŸΎπŸΎπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄πŸ˜΄Rhett

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Activiteiten
Instituut Sensi & Bert Vanmechelen slaan handen in elkaar voor het goede doel tijdens Ladies City Day

Aanstaande vrijdag 24 mei tijdens de dertiende editie van Ladies City Day, zal er een heuse cocktail party plaatsvinden bij Instituut Sensi. Eveneens zijn er nevenactiviteiten zoals een podium met bodypainter en een demo van spraytanning, uiteraard vergezeld met de beste zomerse deuntjes om helemaal in de stemming te komen! …

Activiteiten
Win duo-ticket Alex Agnew

Wil jij kans maken op een duo-ticket voor de comedy show ‘Be careful what you wish for’ van Alex Agnew in het Antwerps Sportpaleis op zaterdag 1 juni? Volg dan deze 2 stappen: 1) like de Facebook-pagina van ‘Ambiance in Zoutleeuw’ 2) stuur een mail naar stefanruyloft@hotmail.com met als onderwerp …

Activiteiten
Win een GRATIS duo-ticket voor Stan Van Samang

Wil jij kans maken op een duo-ticket voor het optreden van Stan Van Samang in Wimbledon Sint-Truiden op zaterdag 1 juni? Volg dan deze 2 stappen:1) like de Facebook-pagina van ‘Ambiance in Zoutleeuw’2) stuur een mail naar stefanruyloft@hotmail.com met als onderwerp ‘ik wil winnen’ De winnaar wordt op zondag 26 …