4e Wellense teckeldag 2019

Activiteiten

Dit jaar is het al de vierde editie van onze jaarlijke Wellense Teckeldag!
Lees hieronder een korte beschrijving door de organisatie:

“Vorig jaar hebben we bijna 400 worstenhondjes bij elkaar kunnen brengen, maar we dromen ervan om dit jaar nog meer Teckels en hun baasjes te verwelkomen!

Onze Teckeldag is een gezellige dag voor alle Teckelliefhebbers met twee begeleide groepswandelingen (om 10u. en om 14u.). Ook dit jaar is er een heuse Teckelbeurs met leuke standjes met voer, speelgoed, accessoires, … Gedurende de hele dag heb je de mogelijkheid om iets te eten en drinken en ja, het zelfgebrouwen Teckelbier en de Teckelhamburgers zijn weer van de partij!!! We organiseren ook enkele Teckelspelletjes en een Teckel(mode)show, waarin de langste, kortste, best verklede,… Teckel wordt verkozen!

De wandelingen vertrekken vanuit Jeugdheem de Reynaert (Bampstraat 11a, Wellen).

Wil je zeker zijn van een goodiebag, schrijf je dan in via wellenseteckels@telenet.be met vermelding van jouw naam en die van je hond(en). Inschrijven voor een goodiebag kan tot 2 mei! Daarna ben je zeker en vast nog altijd welkom, maar kunnen wij misschien geen goodiebag meer voorzien.
Inschrijving: €3 euro per hond! (vanaf derde hond gratis)

-Alle hondjes moeten verplicht aan de leiband: hier staan boetes op in Wellen, en bovendien zijn er dan veel jonge dieren in onze mooie Beemd.
-We maken gebruik van het gelelintprotocol : heeft jouw hondje ruimte nodig door een kwetsuur, een trauma, of iets anders, hang dan een gele lintje (gratis verkrijgbaar op onze Wellense Teckeldag) aan zijn/haar leiband. Zie je een teckel met een geel lintje, geef hem/haar dan ook de nodige ruimte!
-Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen hondje, houd hem/haar goed bij en ruim zeker alle 💩 op!
-Er worden de hele dag ook foto’s gemaakt. Wil je niet dat je foto verschijnt op onze Facebookpagina, laat het dan eventjes weten aan de fotograaf.
-De gegevens van de inschrijvingen worden puur administratief gebruikt en worden na de Teckeldag verwijderd. “

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Activiteiten
Afterwork Terrassen

Nadat we in februari al eens verrast werden door de zon, lijkt de lente nu echt te kunnen beginnen.  “De weersverwachtingen voor de start van het eerste lenteweekend zien er alvast fantastisch uit”, weet weerman Ruben Weytjens.  “Vrijdag loopt de temperatuur op naar maximaal 18 of misschien wel 19°C. In …

Activiteiten
Op de hoogte blijven van leuke events en win-acties?

De laatste jaren waren tal van bekende artiesten reeds te gast in Zoutleeuw: * Guga Baul (2x) * Jacques Vermeire (3x) en Ruben Van Gucht * De 3 Wijzen * Stan Van Samang (6x) * Niels Destadsbader * Soulsister * Bart Kaëll, FeSteyn en De Romeo’s * Natalia en Jef …

Activiteiten
Prinsen Pronkweekend 2019 met internationale en Truiense editie

SINT-TRUIDEN – De stadscarnavalvereniging Orde van de Commeduur organiseert zijn eerste ‘Prinsen Pronkweekend’. Op zaterdag 19 januari is er vanaf 20 uur de 12de Prinsen Pronknacht met een internationaal programma en op zondag 20 januari vanaf 14 uur de eerste Prinsen Pronkmiddag met een puur Truiens programma. Beiden carnavalszittingen vinden …