KSA Meisjes Wellen hebben een tweedehandshop in KSA-uniform opgestart. Op die manier kan de prijs voor deelname aan de KSA-bijeenkomsten gedrukt worden. Op de startdag noteerde de leiding alvast een recordopkomst.

“Ons concept ‘UNIFORMidastisch’ komt erop neer dat ouders KSA-kleren die niet meer passen via ons doorverkooppunt tweedehands kunnen kwijt geraken”, vertelt leidster Inez Leroi. “En voor zij die nog geen uniform hebben, kunnen dat dus aan een goedkopere prijs aanschaffen.” De leiding wil op die manier ouders de kans geven om de kosten te drukken.

Startdag

Verder is de leiding opgetogen over de mooie start. Inez Leroi: “Het was een ontzettend leuke startdag met veel nieuwe en blije gezichtjes (foto bovenaan). Het werd een dag vol spel, plezier en vriendschap. In de voormiddag speelden we allerlei kennismakingsspelen, en in de namiddag een groot ontdek-je-leiding-spel in het thema dierentuin. ‘s Middags aten we lekkere hotdogs.” De leidingsploeg voelt zich erg gemotiveerd om met de leden een actief jaar te beleven. Om de 2 weken zal er op zaterdagnamiddag een bijeenkomst zijn met de nodige activiteiten. “We hebben dit jaar weer talrijke leuke activiteiten op de planning staan. Zo gaan we bijvoorbeeld op 8 oktober voor Werelddierendag naar de kinderboerderij. Ook de Pannenkoekenslag op 13 november komt alweer dichtbij”, besluit Inez.

De leidingsploeg engageert zich om tweewekelijks de leden van activiteiten te voorzien. Vooral het kamp in de grote vakantie is iets om naar uit te kijken

Foto’s copyright KSA Wellen