Het M-Theater, Theater Melveren, zal 4 dagen het stuk ‘Allemaal toneel’ brengen in zaal De Roxy. “Dat we als amateurgezelschap van onder de toren in een zaal van de grote kleppers mogen spelen vinden we super”, vertelt een enthousiaste Stefanie Menten. Het stuk zelf is een atypische klucht geworden want het gaat om een stuk in een stuk.

“Wij huren al jaren De Roxy”, steekt Stefanie Menten van M-T van wal. “De Roxy ís gewoonweg een heel mooie zaal. Daar mogen spelen is erg fijn. Over een maand is het al zover. We gaan deze keer voor een specialleke. Het is een bijzonder stuk, een niet-alledaagse komedie zeg maar, over een stuk in een stuk. Het verhaal gaat over een toneelgroep die hun opvoering in orde proberen te krijgen. Het wel en wee van de repetities, de problemen die opduiken, kortom een atypische klucht.” Stefanie verklapt niet teveel maar….: “het plat sintruins is nooit ver weg en de ontknoping is de moeite.”

Enkele acteurs zullen op zondag 8 oktober wat meer tekst en uitleg geven in het radioprogramma ‘Thuis in Haspengouw’, tussen 10 en 12 uur op Trudo FM.

Tickets via www.deroxy.be

 

Geen beschrijving beschikbaar.