Femke Mathijs, een 23-jarige laatstejaarsstudente uit Sint-Truiden, doet een oproep aan de Truienaren om haar te helpen bij het behalen van haar diploma. Voor haar masterproef doet Femke onderzoek naar de kenmerken van werknemers die sneller dan gemiddeld loopbaansucces behalen. Hiervoor heeft ze 150 respondenten nodig die bereid zijn een enquête in te vullen over promoties binnen hun huidige organisatie. Misschien word jij wel één van hen.

Femke Mathijs, een 23-jarige laatstejaarsstudente uit Sint-Truiden, studeert Bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Ze lanceert dezer dagen een oproep aan de Truienaren om haar te helpen bij het behalen van haar masterdiploma.”In het kader van mijn masterproef moet ik onderzoek doen naar de kenmerken van werknemers die sneller dan gemiddeld extrinsiek loopbaansucces behalen. Hiervoor moet ik 150 respondenten vinden die een enquête over promoties bij hun huidige werkgever zouden willen invullen. Alleen zo kan ik mijn diploma behalen,” aldus Femke. De Truiense studente behaalde reeds een bachelordiploma aan de Hogeschool PXL in de studierichting Financiën- en Verzekeringswezen. Ze besloot na haar bachelor nog een schakelprogramma aan de VUB te volgen om zich verder te verdiepen in de economie. “Ik hoop hierdoor mijn droomjob te vinden en een betekenisvolle bijdrage aan de maatschappij te leveren.”

Loopbaansuccessen

Het onderzoek dat Femke uitvoert, richt zich op de kenmerken van werknemers die promoties en loonsverhogingen ontvangen binnen hun organisatie. “Ik probeer de kenmerken van werknemers die sneller extrinsiek loopbaansucces behalen, in kaart te brengen. Hiermee wil ik kijken welke kenmerken ervoor zorgen dat mensen promoties krijgen of een loonsverhoging. Ik ben daarom op zoek naar werknemers die binnen hun huidige organisatie al eens een promotie of loonsverhoging hebben ontvangen,” legt Femke uit.

Praktisch

Ben jij iemand die ooit een promotie of een loonsverhoging kreeg? Dan kan je Femke helpen door haar enquête in te vullen.

Dit is de link: https://vub.fra1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3fwEr1QzrmJSsXc