Voorzitster Deborah Motten van Ladies Circle 52 Sint-Truiden is trots op haar ploeg. Aan twee Truiense sociale organsiaties werden er cheques en aan een ervan kerstpakjes overhandigd.

“Wij maakten voor 120 mensen van bij Onder Ons een cadeautje klaar voor onder de kerstboom”, maakt voorzitster Deborah Motten zopas bekend. “Ik voel me dankbaar tegenover iedereen die hier met een kleine of een grote gift aan meegeholpen heeft. In het bijzonder dank ik Juwelier Yans die een gulle schenker was.” OnderOns vzw is een erkende vereniging waar armen het woord nemen in Sint-Truiden. Onze collega’s ondersteunen de armoedevereniging bij het realiseren van 6 criteria: armen verenigen, armen het woord geven, werken aan maatschappelijke emancipatie, werken aan maatschappelijke structuren, dialoog en vorming organiseren, armen blijven zoeken.

Cheque voor Domo

En dankzij de opbrengst van onze Betty Spaghetti For Charity overhandigden dezelfde Ladies een cheque van 9500€ aan Domo Haspengouw. Domo is een vrijwilligersorganisatie die gratis opvoedingsondersteuning biedt voor kwetsbare en kansarme gezinnen met kinderen onder de 12 jaar uit de Eerstelijnszone Haspengouw.