Eindelijk na twee jaar kan het Oppenheimers Bloesemterras terug plaatsvinden. Vorig jaar richtte de blaaskapel voor het eerst een Zomerterras in dat, ondanks het minder goede weer, ook een succes mag genoemd worden. Traditiegetrouw kiezen ze dit jaar terug voor een Bloesemterras. Voor de negende keer organiseren de Oppenheimers dit in B&B ’t Maanhof, Bergstraat 8 te 3891 Borlo. Natuurlijk hopen ze dat dit jaar het concert onder een stralende zon kan doorgaan op de binnenkoer van de vierkantshoeve “ ’t Maanhof “

April is Bloesemmaand, maar wat is een bezoek aan Haspengouw en een “Bloesemterras” zonder wandeling tussen de bloeiende boomgaarden? “Het is juist daarom dat we voor onze fans en de wandelliefhebber een bloesemwandeling organiseren, een gesmaakt idee dat we ook dit jaar op het programma zetten” zegt voorzitter Willy Bolline. “Onze ervaren gids Jo zal de wandelaarts met een kwinkslag door het Haspengouwse landschap loodsen”

Het negende Bloesemterras vindt plaats op zondag 24 april 2022. Om 13u start het evenement met een begeleide wandeltocht van ongeveer 5 km. Vanaf 15u verzorgen de Oppenheimers een sfeervol optreden. Kom genieten van alles wat Haspengouw te bieden heeft : bloesems, wonderlijke landschappen, een heerlijk stukje Limburgse vlaai met koffie, een verfrissend streekbiertje en de leuke deuntjes van de blaaskapel.

De wandeling en het concert worden u, zoals steeds, gratis aangeboden door de Oppenheimers en Anja & Marc van ’t Maanhof.

(foto’s Masure Francis: Oppenheimer bloesemterras 2018)