Sunday Markt breidt uit!

Activiteiten

De Sunday Markt, de voormalige zaterdag-rommelmarkt in Sint-Truiden, is goed bezig en koestert ambities.

Iedere zondag ontvangt de Sunday Markt in Sint-Truiden duizenden bezoekers!

Sinds enige tijd verandert de Truiense Veemarkt nu elke zondag in de “Sunday Markt”. Deze vernieuwde en verbeterde brocante/antiekmarkt alsook versmarkt wordt elke week opnieuw een memorable beleving voor jong en oud!

Wekelijks groeit deze Sunday Markt vertelt Bert Breesch trots.

Het stadsbestuur heeft nu besloten om de veemarktsite op te waarderen en om voor nog meer parkeergelegenheden te zorgen. Vandaag starten de werken en gaat de feestzaal tegen de vlakte.

Onze ambitie is duidelijk zegt Bert Breesch. We beschikken over ’n geweldige markthal en we gaan deze nu nog meer gebruiken en mikken op nog meer standen met leuke antiek. Onze locatie is uniek en lokt zelfs standhouders van over de grens.

Afgelopen zomer kregen onze Kids de kans om er ’n eigen markt te organiseren. Iedere woensdagnamiddag waren er de “Sun Kids” edities en was de veemarkthal gratis ter beschikking voor onze jeugd zegt Bert.

Kids kunnen hier hun oud speelgoed kwijt en verdienen op deze manier ’n leuke euro bij!  De standplaats is volledig gratis.

Zondag 11 november organiseert de SundayMarkt ‘n speciale editie: “VintageMarkt” met ’n vintage spullen en ‘n auto & moto show!

Ook hier blijven we inzetten op themamarkten en zullen we in de toekomst nog meer activiteiten ontwikkelen.

Wil je deelnemen als standhouder op de SundayMarkt of de extra edities. Dat kan! Jong, minder oud, iedereen is welkom.

Heb je leuke 2de hands spullen of antiek te koop?

Schrijf je in via www.sundaymarkt.be

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Activiteiten
Technopolis gaat naar school

Technopolis organiseert in de eerste helft van het nieuwe schoojaar een hele reeks workshops en shows voor de scholen rond wetenschap. De scholen kunnen nog steeds terecht bij Technopolis in Mechelen maar kunnen ook ervoor opteren om Technopolis naar school te brengen, nu zeker een aanrader na het stijgend aantal …

Activiteiten
Miljonairsroute – Zaterdag 26/09/2020 – 13u – 16u – Organisatie PVDA Sint-Truiden

Volgens PVDA-Sint-Truiden is er veel geld in de wereld, ook bij ons in Haspengouw. Die rijkdom is alleen slecht verdeeld. De coronacrisis maakt de verschillen tussen rijk en arm nog groter. Om te vermijden dat de coronafactuur op het bord van de werkende klasse belandt, is het nodig dat de …

Activiteiten
Wijndomein Kitsberg stelt haar domein open op 6, 20 en 27 september

Evi en Daniel Medarts-Swerts wilden een eigen wijn van topkwaliteit produceren. In 2008 ging deze droom in vervulling. Ze zijn fier op hun wijngaard en wensen graag uitleg te geven over het ontstaan van hun passie: de wijnteelt. Wens je meer te weten over de teelt en de verwerking van …