De Sunday Markt, de voormalige zaterdag-rommelmarkt in Sint-Truiden, is goed bezig en koestert ambities.

Iedere zondag ontvangt de Sunday Markt in Sint-Truiden duizenden bezoekers!

Sinds enige tijd verandert de Truiense Veemarkt nu elke zondag in de “Sunday Markt”. Deze vernieuwde en verbeterde brocante/antiekmarkt alsook versmarkt wordt elke week opnieuw een memorable beleving voor jong en oud!

Wekelijks groeit deze Sunday Markt vertelt Bert Breesch trots.

Het stadsbestuur heeft nu besloten om de veemarktsite op te waarderen en om voor nog meer parkeergelegenheden te zorgen. Vandaag starten de werken en gaat de feestzaal tegen de vlakte.

Onze ambitie is duidelijk zegt Bert Breesch. We beschikken over ’n geweldige markthal en we gaan deze nu nog meer gebruiken en mikken op nog meer standen met leuke antiek. Onze locatie is uniek en lokt zelfs standhouders van over de grens.

Afgelopen zomer kregen onze Kids de kans om er ’n eigen markt te organiseren. Iedere woensdagnamiddag waren er de “Sun Kids” edities en was de veemarkthal gratis ter beschikking voor onze jeugd zegt Bert.

Kids kunnen hier hun oud speelgoed kwijt en verdienen op deze manier ’n leuke euro bij!  De standplaats is volledig gratis.

Zondag 11 november organiseert de SundayMarkt ’n speciale editie: “VintageMarkt” met ’n vintage spullen en ‘n auto & moto show!

Ook hier blijven we inzetten op themamarkten en zullen we in de toekomst nog meer activiteiten ontwikkelen.

Wil je deelnemen als standhouder op de SundayMarkt of de extra edities. Dat kan! Jong, minder oud, iedereen is welkom.

Heb je leuke 2de hands spullen of antiek te koop?

Schrijf je in via www.sundaymarkt.be