Het is wellicht niemand ontgaan, de recente prijsstijgingen. Niet alleen in de supermarkt, maar ook aan het tankstation voelen we de stijgende brandstofprijzen gevoelig in onze portefeuille.
Is jouw wagen ondertussen aan vervanging toe of zoek je een zuinig(er) alternatief? Dan heeft Mazda wellicht wat te bieden voor jou! Zij lanceren immers de Mazda2 Hybrid.

Zuinigheid met het karakter van een klassieke verbrandingsmotor
De Mazda2 Hybrid is de perfecte metgezel voor milieubewuste mensen die hun rijgewoontes niet willen veranderen. Dankzij de moderne hybride technologie van de Mazda2 Hybrid wordt het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot tot het minimum beperkt. Bovendien hoeft u niet op zoek naar een stopcontact want deze hybride laadt zichzelf op.

Ruim uitgerust
De Mazda2 Hybrid is naast zijn zuinig verbruik ook nog eens zeer ruim uitgerust. Hij beschikt immers over een automatische versnellingsbak dat zorgt voor het ultieme comfort en de nieuwste veiligheidsvoorzieningen. Het hoeft je dus niet te verbazen dat deze wagen de maximale Euro NCAP-score van 5 sterren heeft behaald.

Veelzijdigheid
Al deze voordelen zorgen ervoor dat de Mazda2 Hybrid niet alleen in de stad je ultieme metgezel is, maar zorgt er ook voor dat je tijdens langere ritten steeds uitgerust op je bestemming aankomt.

Kom eens langs in de showroom of ervaar het zelf tijdens een testrit.

Overtuigd?

Govaerts Sint-Truiden

Industrielaan 3440
3800 Sint-Truiden
011 69 54 50