Met Pasen in zicht pakt Fonduehuis Sint-Truiden verrassend uit met een ruim paasontbijt. “Ons exclusieve Zwitserse Paasontbijt slaat erg goed aan”, vertelt zaakvoerder Patrick. “We geven een feestelijk tintje aan deze dag met een buffetformule à volonté. En speciaal voor de kleintjes zal de paashaas er ook bij zijn!” Wie zich wil inschrijven zal zich dus moeten haasten.

Op Paaszondag 31 maart, tussen 08.30 en 11.30 uur, opent het Fonduehuis zijn deuren voor een onvergetelijke ochtend. Restauranthouder Patrick licht het initiatief toe: “Truienaren genieten graag van een fijn ontbijt met Pasen. Met een overvloed aan bubbels, versgebakken broodjes, luxueus beleg en unieke gerechten zoals scampi in een licht pikant sausje of raclette à la minute, belooft het een gastronomische ervaring te worden die al je zintuigen zal prikkelen. Met het paasontbijt verruimen we onze horizon en bieden we een uitgebreid buffet aan met een ruime keuze aan gerechten in de welbekende à volonté-formule. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn alle dranken, inclusief cava, inbegrepen, waardoor je zorgeloos kunt genieten van dit feestelijke festijn.” Patrick geeft nog mee dat er ook aan de kinderen werd gedacht. Die kunnen met de paashaas wat tijd doorbrengen.

Fonduerestaurant én méér

“Ons Fonduehuis gaat vanaf nu verder dan alleen het traditionele fonduerestaurantconcept”, vervolgt Patrick. “In de toekomst zullen we op speciale dagen zoals Moeder- en Vaderdag iets bijzonders lanceren, waardoor onze gasten telkens weer verrast zullen worden. De inschrijvingen lopen op dit moment aan een hoog tempo binnen, wat wil zeggen dat ons nieuwe initiatief gesmaakt wordt. Wie zich een plekje wil verzekeren kan nog inschrijven via de link”, aldus Patrick.

https://fonduehuis-restaurant.be/sint-truiden/reserveren/

Beelden © Laenen Media