In beeld: Zander Scheymans (vooraan) met zijn team van ZANITAIR 

SINT-TRUIDEN – Het relatief jonge bedrijf Zanitair uit de Schoolstraat in Sint-Truiden floreert als nooit tevoren. Bezieler en drijvende kracht achter Zanitair is Zander Scheymans. “Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak. Bij ons komt service en kwaliteit op de eerste plaats. Wat we doen, doen we erg graag. Dit is pure hobby voor ons.”

Zander Scheymans: “Al meer dan 10 jaar ben ik gepassioneerd. Kleine of grote sanitaire werken, het moet tot in de puntjes in orde zijn” 

Van je hobby je job kunnen maken. Velen dromen ervan en bij Zander Scheymans uit de Schoolstraat is dat alvast bewaarheid geworden. “In de wereld van sanitair, verwarming, ventilatie, airco, warmtepompen, waterbehandeling en zonneboilers voel ik me ontzettend thuis”, vertelt hij. “Het werk dat ik doe is heel afwisselend. Soms ga ik naar een klant om een klein probleempje op te lossen zoals een lekkend kraantje, en dan is er weer een groter project zoals het inrichten van een complete badkamer. Zo een renovatie vind ik altijd een fijne uitdaging. Ik werk daarbij altijd met topkwaliteit aan materiaal. Zo weet ik dat onze klanten supertevreden gaan zijn.”

Naast het sanitaire gedeelte zet Zanitair ook in op andere belangrijke huiselijke noden. “Zo zijn onze verwarmingsketels zuinig en handig in gebruik. Voor de installatie ervan geven wij altijd advies over welke verwarmingsketel en welk systeem het beste past bij jouw woning. Om kwaliteit te verzekeren doen we enkel installatie van onze huismerken. Op onze gasketels van ATAG geven we 15 jaar garantie, iets wat toch zeer uitzonderlijk is. Voor mazout is het bekende ELCO ons vertrouwde merk.

                            

 

Service na verkoop

Uiteraard zetten we ook in op een goede service achteraf. We onderhouden elke verwarmingsketel, welk merk het ook is, met de grootste zorg.” Een ander belangrijk huiselijk aspect is het ventileren. “Dit is echt een must als je de leefkwaliteit binnenshuis wil optimaliseren”, vervolgt Zander. “Een gezond leef- klimaat willen we allemaal. Onze systemen van ventileren doen onaangename geurtjes verdwijnen, en hebben oog voor allergieën en andere gezondheidsklachten. We focussen daarbij op condensatieproblemen en schimmelvorming. Onze aanpak werkt.”

Zander (links op de foto): “We vormen een hecht team, met bakken ervaring”

 

Team

Zander staat er niet alleen voor. Het team is ervaren in het installeren van airco, waterontharders, zonneboilers en warmtepompen. “De hybride verwarmingsinstallatie zit volop in de lift. Hierdoor speel je op lange termijn in op de onvermijdelijke schommelingen in de prijzen van verschillende energiedragers. We hebben niet gewacht tot de warmtepompen doorbraken en hebben intussen de installatie ervan goed in de vingers. We staan onze klanten hierin bij met raad en daad.” Zander besluit: “Al meer dan 10 jaar doen we onze job met het grootste plezier. Met de glimlach komen we graag langs voor een verkennend gesprek. Onze ploeg gaat er voor, elke dag opnieuw. Voor de Truienaar, en zelfs voor klanten verder weg. Onze goede naam gaat goed rond, en dat vinden we een mooie beloning na ruim 10 jaar hard werken.”

                                  

Meer info en contact via https://www.zanitair.be/centrale-verwarming

Beelden © Zanitair