Heerlijk wonen op een boogscheut van de Grote Markt in residentie Thijs

Advertorial

Heb jij zoals velen er steeds  van gedroomd om in Sint-Truiden te wonen en het liefst héél dicht bij de Grote Markt? Dan heeft RT Vastgoed met RESIDENTIE “Thijs” voor jou heel wat te bieden!

Met hun nieuwste project RESIDENTIE “Thijs” woon je niet alleen op wandelafstand van alle winkels in het centrum, maar ook de groene oase van rust, het stadspark, bevindt zich slechts enkele straten verder.

De residentie is gelegen aan het begin van de Diesterstraat en omvat een project waarbij een bestaand pand gerenoveerd wordt. Er is keuze tussen 4 appartementen.

Een extra pluspunt aan dit project is dat de materialen die gebruikt worden voor afwerking op voorhand door de koper gekozen kunnen worden. Je kan dus je appartement naar eigen smaak inrichten!

Opslagruimte heb je nooit genoeg, daarom is er een bergruimte voorzien in de kelderverdieping en in de zomer zal je heerlijk kunnen vertoeven op het grote terras.

Ook met personen die minder mobiel zijn is rekening gehouden, want alle gemeenschappelijke delen zijn toegankelijk met een rolstoel en er is een lift aanwezig.

De appartementen zijn beschikbaar vanaf 235.000 Euro. Meer informatie beschikbaar op de website van RT Vastgoed.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertorial
Huur eens een camper (in Sint-Truiden)

In Sint-Truiden hebben we sinds korte tijd weer een uniek bedrijf bij. Camper-Huren.be, verhuurt zoals de domeinnaam het zegt, campers. Maar niet zomaar campers, 3 verschillende types, zodat iedereen wel de camper vindt die bij hem of haar past! Wij trokken er op uit om de zaakvoerder eens aan de …

Advertorial
Nathalia & Jef Neve (try-out): LAATSTE 100 tickets

Zaterdag 12 januari 2019 in GC De Passant (Zoutleeuw), een organisatie van “Ambiance in Zoutleeuw”: LAATSTE 100 tickets (35€ zitplaats) beschikbaar bij: *Cafetaria Passant, Sint-Truidensesteenweg 1a Zoutleeuw (Willy: 0495/38.56.05) *Schoonheidssalon Unique, Ossenwegstraat 59 Zoutleeuw *Foto Robyns, Stapelstraat 80 Sint-Truiden *Drukkerij Peeters, Begijnhofstraat 5 Zoutleeuw *VIP-tickets (70€) of gewone tickets per …

Advertorial
“Een Truiense binnenstad die gekenmerkt wordt door gele taxi’s”

Partner “Sint-Truidense Gele Taxi” lanceerde afgelopen week zijn website. Wij vonden het tijd om de zaakvoerder van de gele taxi’s eens aan de tand te voelen… Dat het een uniek zicht is in het Truiense stadsbeeld is het minste wat we kunnen zeggen. We doelen uiteraard op de taxi van …