Heerlijk wonen op een boogscheut van de Grote Markt in residentie Thijs

Advertorial

Heb jij zoals velen er steeds  van gedroomd om in Sint-Truiden te wonen en het liefst héél dicht bij de Grote Markt? Dan heeft RT Vastgoed met RESIDENTIE “Thijs” voor jou heel wat te bieden!

Met hun nieuwste project RESIDENTIE “Thijs” woon je niet alleen op wandelafstand van alle winkels in het centrum, maar ook de groene oase van rust, het stadspark, bevindt zich slechts enkele straten verder.

De residentie is gelegen aan het begin van de Diesterstraat en omvat een project waarbij een bestaand pand gerenoveerd wordt. Er is keuze tussen 4 appartementen.

Een extra pluspunt aan dit project is dat de materialen die gebruikt worden voor afwerking op voorhand door de koper gekozen kunnen worden. Je kan dus je appartement naar eigen smaak inrichten!

Opslagruimte heb je nooit genoeg, daarom is er een bergruimte voorzien in de kelderverdieping en in de zomer zal je heerlijk kunnen vertoeven op het grote terras.

Ook met personen die minder mobiel zijn is rekening gehouden, want alle gemeenschappelijke delen zijn toegankelijk met een rolstoel en er is een lift aanwezig.

De appartementen zijn beschikbaar vanaf 235.000 Euro. Meer informatie beschikbaar op de website van RT Vastgoed.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertorial
Etalage Lucretia op z’n “Paasbest”

Vraag de handelaars in Sint-Truiden hoe je klanten laat kiezen voor jouw zaak en in koor zullen ze zeggen “service en vriendelijkheid”. Maar, ook een mooie etalage draagt bij tot klantenbinding. Gert Brugmans van Lucretia zorgt enkele keren in het jaar dat zijn etalage afgestemd is op de culturele hoogtepunten. …

Advertorial
Stadsfixer start met zijn seizoen op de kerkhoven

Stadsfixer start met zijn werkseizoen op de kerkhoven. Een fris graf bij Pasen kan door de voorjaarsinspuiting (vanaf 3,50€) die vanaf 10 april word uitgevoerd. Zo kan er gekozen worden voor enkel de inspuiting, of gekoppeld aan afborsteling van het natuurgrafsteen. Wie voor een jaaropdracht kiest; betaalt 25€ voor inspuiting voor …

Advertorial
Word jij de assistent van kapper “Mo”?

De gekende en geliefde “kapper Mo” op de Gorsemweg is op zoek naar versterking! (Mo’s herenkapsalon) Ben of ken jij een barbier die graag wil werken in een leuke, jeugdige omgeving? Wegens aanblijvende drukte is “Mo” opzoek naar iemand die hem kan bijstaan in zijn zaak. Ook jobstudenten of personen …