Zit je met vervelende barsten in je plafond of ben je dat donkere houten plafond beu? Ben je zelf geen handige Harry en zie je op tegen al het breekwerk en stof dat het met zich meebrengt? Geen paniek, Reno-Span-Decor heeft de perfecte oplossing voor jou!

The sky is the limit

 Een spanplafond is een systeem waarvan je levenslang plezier zal hebben. Je plafond hoeft nooit meer geverfd te worden en is volledig klaar op slechts 1 dag. Daarnaast zijn spanplafonds ook geschikt voor verschillende ruimtes zoals: badkamers, woonkamers, winkels, kantoren, zwembaden… The sky is the limit!

De voordelen van het unieke Zwitsers spanplafondsysteem

 De spanplafonds geven klasse en allure aan elke ruimte. Je hoeft je geen zorgen te maken over breekwerken of waar je meubels nu heen moeten. Deze plafonds zijn ook schimmelvrij, makkelijk afwasbaar, brandveilig en warmte isolerend. Daarnaast is het ook interessant om te weten dat je hoogteverlies minimaal is (12mm) en dat het plafond nooit zal barsten.

Waarom het vernieuwde CLIPSO systeem?

 In 2001 ontstond het gepatenteerde CLIPSO systeem, dat het PVC-plafond overnam.
Het CLIPSO systeem is maar liefst 15 maal sterker dan PVC en is niet gevoelig aan temperatuurschommelingen. Hierdoor gaat het niet krimpen of uitrekken.
Daarnaast zit er een speciale coating op zodat het makkelijker afwasbaar is. Het plafond is ook microgeperforeerd, hierdoor kan de luchtdruk geregeld worden. Dit zorgt ervoor dat je geen bewegend plafond hebt.

Tot slot is het milieuvriendelijk plafond gemaakt van stabiele materialen zodat het niet meer kan doorhangen.

Een familiebedrijf met 35 jaar expertise

 Familiebedrijf Reno-Span-Decor is al sinds 1987 expert in spanplafonds en werkt enkel met eigen vakmensen. Onderaannemers zijn een absolute no-go voor dit bedrijf. En dat merk je in de kwaliteit van het afgeleverde werk.

Reno-Span beperkt zich niet tot professionals en zakelijke klanten. Iedereen kan bij hun terecht, van particulieren tot aannemers.

Wil je de spanplafonds met eigen ogen ervaren? Maak dan zeker een afspraak en ontdek alle voordelen!

 

Reno-Span-Decor, Steenweg 230, 3570 Alken, tel: 011 59 27 30