Supersolden bij onze partner Slaapstudio Dodo

Advertorial

Dat de solden begonnen zijn moeten we allicht niet meer aanhalen in deze periode. Talloze winkels adverteren met kortingen van 30% en meer!

Toch vestigen we nog eens graag de aandacht extra op onze partner “Slaapstudio Dodo”. Zij pakken namelijk uit met echte supersolden!

Recensies op Facebook

Niet alleen hun uitstekende prijzen zijn een troef, maar ook de jarenlange inzet en passie van zaakvoerders Jos en Linda spreken tot de verbeelding, getuige hiervan is hun uitstekende review rating op Facebook.

 

 

 

 

Neem nu onderstaande boxspring als voorbeeld, met een oppervlak van maar liefst 180/200, met oplegmatras. Prijs voorheen: 2499,- Euro, prijs nu: 1700,- Euro.

Foto Facebook

Of deze electrische boxspring, eveneens met een oppervlak van 180/200, heeft 2 aparte motoren zodat ieder zijn comfort gegarandeerd is. Prijs voorheen: 3499,- Euro, prijs nu: 2000,- Euro.

Foto Facebook

 

Dus, bent u nog op zoek naar een comfortabel bed voor optimaal slaapcomfort? Twijfel niet langer en rep je naar Slaapstudio Dodo!

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Advertorial
Testrijden met de volledig elektrische Mazda MX-30

Een week onderweg met de volledig elektrische Mazda MX-30 “Autofabrikanten moeten enorm boetes betalen indien ze de CO2 normen niet halen” – Het is een understatement als we zeggen dat de automobielsector voor een enorme omwenteling staat. De vraag is echter, naar welke richting moeten ze? Is dat naar waterstof, hybride, …

Advertorial
Posterijen breidt uit met ontbijtbox voor kinderen

Posterijen zal vanaf nu ook ontbijt leveren voor de allerkleinsten, dat laat zaakvoerder Stephanie Joris onze redactie weten.  “Sinds de eerste lockdown zijn we begonnen met het leveren aan huis van deluxe ontbijtmanden. Hiervoor hebben we een aparte website, www.posterijenathome.be opgericht.” “Vaak kregen we van klanten de vraag of er …

Advertorial
Stadsfixer geeft stevige kortingen op rode loper van 11 tot 15 november

DEELACTIE!! Dit bericht of rechtstreeks vanaf de pagina openbaar delen; levert een kans om het kerstproject (2 bomen en loper) of 1 van de 10 1M² rode loper te winnen. Het corona-virus samen overwinnen geeft verbondenheid en heel wat acties zorgen voor een (licht)lint via vele kerstbomen tegen de straat. …

%d bloggers liken dit: