Binnen enkele weken staat het Easykit-team op de Bouw en Reno Beurs in Antwerpen. TruiensNieuws kon zo lang niet wachten en trok naar de Industrielaan 3140 in Sint-Truiden. “Dankzij onze service moet je niet meteen de handigste Harry te zijn om een mooi resultaat neer te zetten”, klinkt het daar. “Bij Easykit word je zelf een bouwvakker.”

Een woning bouwen of renoveren, het kost handenvol geld dezer dagen. Door de verplichte indexering stijgen de lonen van de bouwvakkers. Je kan besparen op uitgaven door zelf een aantal zaken (letterlijk) in eigen handen te nemen. Geldt dat enkel voor wie handig is? “Integendeel”, zegt marketingmanager Roel Van den Eynde van Easykit. “Wij hebben bij Easykit Sint-Truiden bouwpaketten uitgewerkt voor iedereen, en dat op de verschillende belangrijke domeinen zoals verwarming, elektriciteit, sanitair en ventilatie. Ook op de dure bouwmaterialen kan je bij ons besparen op je uitgaven. Voor het materiaal gaat onze voorkeur steevast naar A-merken en krijgen we van onze klanten achteraf daarover niets dan lof. Neem nu een duurzaam verwarmingssysteem om zelf te installeren? Bij ons heb je een ruime keuze: van de klassieke condensatieketel tot de energiezuinige warmtepomp. De toestellen die we aanbieden, zijn van hoge kwaliteit en bieden een groot wooncomfort. Door onze slimme zelfbouw kan iedereen ze installeren.”

(Lees verder onder de foto)

Slimme zelfbouw

Mensen die zelf hun elektriciteit willen installeren vinden bij Easykit een zelfbouwpakket met uitstekende service na verkoop. “Zo is er de klassieke installatie, maar ook de installatie met centrale sturing en het domoticasysteem. Daarnaast bieden we oplossingen aan voor toegangscontrole (parlofoon/videofoon), datanetwerken (internet), en beveiliging. Door onze slimme zelfbouw bespaar je op een uitbesteding van werkuren aan derden”, klinkt het. “Ook het plaatsen van sanitaire leidingen, een hang-wc, een waterverzachter, een zonneboiler en een regenwaterrecuperatiesysteem, het kan allemaal door de gewone particulier. En nogmaals, de toestellen die we aanbieden zijn van hoge kwaliteit.”

(Lees verder onder de foto)

Easykit ondersteunt elke zelfbouwer ten volle. Met zelfbouwvideo’s, aansluitkits en opleidingsavonden zet het bedrijf volop in op een zelfstandige aanpak voor haar klanten. Zo getuigt ook Demi, een klant bij Easykit: “Mijn man heeft bijna alles met Easykit zelf geplaatst. Zo hebben we zelf onze vloerverwarming geplaatst en een medewerker is onze warmtepomp komen aansluiten. We hadden geen ervaring en zaten regelmatig met vragen. We werden steeds met een glimlach verder geholpen, gekoppeld aan een heldere en complete uitleg.”

Meezoeken

“We zetten ook in op een grote voorraad en we willen maar wat graag meerekenen naar de goedkoopste oplossing”, vult Roel Van den Eynde aan. “Als team zullen we niet ontbreken op het hoogfeest in de bouw- en renovatiesector. In januari trekken we naar de Beurs in Antwerpen. We hebben gratis tickets voor die beurs voor onze Truienaren. En iedereen is natuurlijk ook welkom in onze showroom op de Industrielaan”, besluit Roel Van den Eynde.

Praktisch

Easykit Sint-Truiden

Industrielaan 3140

Geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9 – 12.30 uur en van 13.30 – 18 uur en op zaterdag tussen 9 – 16 uur. Zondag en maandag gesloten.

© Rudi De Cock / Easykit