Bloesemshoppen in Sint-Truiden op 22 maart

Algemeen


Kan jij ook niet wachten op de lente? Hoog tijd om je winterkleren uit je kleerkast te bannen en plaats te maken voor wat frisse nieuwe outfits. Want op de tweede dag van de lente gooien we de deuren open!

Kom op zondag 22 maart Bloesem Shoppen in Sint-Truiden. De winkels zijn in de namiddag open van 14u tot 18u en alle shoppers worden getrakteerd op een glaasje cava en een gratis bezoek aan de abdijtoren. 

   ✿ Winkels open van 14u tot 18u

   ✿ Ontdek de nieuwe lentecollectie 

   ✿ Gratis bezoek aan de abdijtoren met een gratis glaasje cava voor alle shoppers. 

   ✿ Maak een ritje door het centrum in een authentieke paardenkoets

   ✿ Kinderanimatie

Kom jij in het weekend van 21 en 22 maart shoppen in Sint-Truiden? Op zondag 22 maart kan je op vertoon van een kasticket gratis de abdijtoren bezoeken. Boven geniet je van een gratis glaasje cava, livemuziek en een prachtig uitzicht over onze mooie stad op zondag 22/03 van 14u30-17u30. (Opgelet! Ingang abdijtoren via Plankstraat)!

Want ondertussen is er heel wat veranderd in het commercieel landschap in Sint-Truiden

  • Sumor Par Elle is helemaal klaar voor de nieuwe generatie! 
  • Na meer dan 50 jaar sluit Couture Fabienne de deuren, Renée gaat genieten van haar pensioen!
  • De Truiense Soroptimisten openen in het weekend van 21 en 22 maart hun pop-up ‘Dress For Less‘.
  • Taverne Old Tom opent opnieuw de deuren. Vrijdag 13 maart vindt de openingsreceptie plaats.
  • Lederwaren Poncelet sluit na 62 jaar de deuren. Zaakvoerster Martine gaat genieten van haar pensioen. Vanaf 6 maart start de uitverkoop.
  • Haspengouwse Wood Shop stak onlangs enkele Truiense zaken in een gloednieuw jasje! Bistro Sacre Coeur, De Klok en Limone kregen een prachtige make-over!

Sint-Truiden is en blijft uw shoppingstad bij uitstek!

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
STVV-praeses David Meekers is gelukkig met stopzetting van de competitie

Waarschijnlijk is niet iedereen happy met de beslissing om de nationale voetbalcompetitie te stoppen, zeker die ploegen niet die nog iets te “winnen” konden hebben en daarvoor zelfs de volksgezondheid wilden op het spel zetten. “Ik ben degene die een schrijven opgesteld heeft om de stopzetting van de competitie aan …

Algemeen
De laatste stand van zaken wat betreft corona in het RZST.

Op dit moment zijn er 64 corona patiënten opgenomen in Sint-Trudo, waarvan 9 op intensieve zorgen. We hebben opnieuw twee transfers gedaan van patiënten die intensieve zorgen nodig hadden, naar Antwerpen en naar Oost-Vlaanderen. Zes mensen zijn terug naar huis kunnen keren, waardoor er ondertussen in totaal nu al 52 …

Algemeen
Ziekenhuizen zijn en blijven de veiligste plek voor dringende zorg

Stel dringende zorg niet uit, ook niet in tijden van corona. Dat is de belangrijke boodschap die Zorgnet-Icuro wil meegeven aan Vlamingen die twijfelen om naar de huisarts of het ziekenhuis te gaan bij signalen van ernstige gezondheidszorgproblemen. De ziekenhuizen zijn op deze situatie voorzien, via triagepunten die ze samen …

%d bloggers liken dit: