Nu zaterdag 26/2 gaat het Mamadepot van FERM Mielen open. Iedereen van harte welkom tussen 13u30 en 16u30!!! Kerkstraat 2 Mielen

Dit sociaal project is een initiatief van Ferm-Mielen.
๐‘ฝ๐’‚๐’๐’‚๐’‡ ๐’Ž๐’‚๐’‚๐’“๐’• ๐’›๐’‚๐’ ๐’‰๐’†๐’• ๐’ˆ๐’†๐’๐’‘๐’†๐’๐’… ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’๐’‘ ๐’…๐’† ๐’—๐’๐’๐’ˆ๐’†๐’๐’…๐’† ๐’•๐’Š๐’‹๐’…๐’”๐’•๐’Š๐’‘๐’‘๐’†๐’:
– Elke 1ste en 3de zaterdag van de maand van 9:30 tot 12:30.
– Elke 2de en 4de woensdag van de maand van 13:30 tot 16:30.
Waar moet je zijn? Kerkstraat 2 in Mielen-boven-Aalst.
๐–๐ข๐ž ๐š๐ฅ ๐ฌ๐ฉ๐ฎ๐ฅ๐ฅ๐ž๐ญ๐ฃ๐ž๐ฌ ๐ฐ๐ข๐ฅ๐ญ ๐›๐ข๐ง๐ง๐ž๐ง๐›๐ซ๐ž๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ค๐š๐ง ๐๐š๐ญ ๐ฏ๐š๐ง๐š๐Ÿ ๐Ÿ๐Ÿ“/๐ŸŽ๐Ÿ ๐๐จ๐ž๐ง ๐จ๐ฉ ๐ณ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐๐š๐  ๐ญ๐ฎ๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง ๐ŸŽ๐Ÿ—:๐Ÿ‘๐ŸŽ ๐ž๐ง ๐Ÿ๐Ÿ:๐Ÿ‘๐ŸŽ.

In de pastorij van Mielen-boven-Aalst opent zaterdag een Mamadepot. Dit sociaal project is een initiatief van Ferm-Mielen. In een Mamadepot worden herbruikbare kinderspullen ingezameld zoals kleding, speelgoed, bedjes, verzorgingsmateriaal, buggy’s, boeken, schoolgerief, fietsjes,โ€ฆ voor kinderen en jongeren tot 14 jaar. Na controle worden de spullen tegen zeer lage prijzen te koop aangeboden, met speciale aandacht voor mensen die het financieel moeilijk hebben.

Daarnaast is een Mamadepot ook een ontmoetingsplek voor iedereen uit de verre buurt, waar altijd een tas koffie of soep zal klaarstaan. Er worden ook infomomenten en workshops georganiseerd. Een Mamadepot wordt gerund door vrijwilligers en is een plek waar zorg en duurzaamheid hand in hand gaan.

De gemeente Gingelom is enthousiast over dit initiatief en ziet een samenwerking met de dienst welzijn en de diverse partners binnen het Huis van het Kind als een meerwaarde voor alle partijen.