Onverdroten zetten vele wandelclubs zich in om mooie en, duidelijk aangeduide wandelingen uit te stippelen voor alle geïnteresseerde wandelaars. De Truiense wandelclub Aviat trekt deze keer naar Runkelen en Het Vinne.

Reeds voor de negende keer zorgt Aviat voor een mooie wandeling rond Sint-Truiden. Na Aalst en Halmaal is het vertrek deze keer voorzien in Runkelen, ter hoogte van het vernieuwde ontmoetingscentrum ‘Den Andries’. De bloesemwandeling van vorige maand met vertrek in Aalst was een waar succes. Minstens even mooi wordt het deze maand met een wandeling richting natuurdomein Het Vinne in Zoutleeuw. In provinciedomein Het Vinne ontdek je het grootste natuurlijke binnenmeer van Vlaanderen met erin, erboven en errond een rijk en gevarieerd aanbod aan dieren- en plantenleven. Nu de werken aldaar goed gevorderd zijn kan er terug helemaal rond de stilaan volgelopen watermassa gewandeld worden.

Iedereen is van harte welkom van zaterdag 8 mei tot en met zondag 30 mei. Vertrek te Runkelen-Dorp 29 voor een wandeling met keuze uit 3 lussen van 10, 11 of 7km. Alweer een dikke proficiat voor onze wandelclub.

Alle info op hun website www.aviatsinttruiden.be je kan er ook de wandelroutes bekijken en downloaden.

aviat    aviat-logo