Is het leuk wonen in jouw buurt? Kan je veilig fietsen in jouw gemeente of stad? Is er voldoende groen? Hoe tevreden ben je over de voorzieningen en diensten in jouw gemeente of stad?
Vanaf 9 september organiseert het Agentschap Binnenlands Bestuur (ABB) de grootschalige burgerbevraging Gemeente-Stadsmonitor.
Met de resultaten van deze bevraging wil het Agentschap Binnenlands Bestuur elk lokaal bestuur ondersteunen om betere beleidsbeslissingen te nemen. Deze inzichten geven immers een unieke kijk op wat voor elke burger belangrijk is in zijn of haar gemeente of stad. Dit is dan ook een unieke kans om jouw mening te geven over je gemeente of stad!
Van woensdag 9 september tot eind oktober zal het Agentschap Binnenlands Bestuur in elke Vlaamse gemeente een representatief deel van de inwoners van 17 tot 85 jaar bevragen. Medewerking aan deze burgerbevraging is vrijwillig, maar wel van groot belang. Jouw mening over je gemeente of stad is bijzonder belangrijk! We rekenen dan ook op jou om deel te nemen!