Zepperen-Brustem kreeg afgelopen weekend Herk De Stad op bezoek. Een wedstrijd die gewonnen moest worden om geen plaatsen te verliezen in het klassement. Na 90 minuten eindigde de wedstrijd op 3-1. Vanwelkenhuysen (2) en Deferm (1) zorgden voor de doelpunten.

In derde provinciale kreeg Aalst een loodzware opdracht voor de boeg. Het moest thuis kersvers leider Vechmaal stoppen van 3 punten. Na 50 minuten opent Engelbosch de rekening en brengt daarmee Vechmaal op voorsprong. Daenen kan in minuut 75 de gelijkmaker tegen de touwen tikken. Tibo Abeels kroont zich 5 minuten voor tijd tot held van de avond en legt de 2-1 binnen. Velm pakt drie punten, Vechmaal is opnieuw bij af.

We blijven in 3C. Velm had na het verlies tegen Vechmaal wel wat goed te maken. Thuis tegen Meldert was het ideale moment voor een revanche. Het werd een droge 3-0. Vanmarsnille was goed voor 2 doelpunten, Berghmans maakte met zijn doelpunt de wedstrijd helemaal dood.

De vrouwen van STVV in 1A wonnen met 1-2 op het veld van Lommel. STVV B won thuis overtuigend met 7-0 en bevestigen hun sterke seizoen. De dames van Zepperen-Brustem wonnen thuis met 4-1 van Elen en zetten zo de sterke reeks verder.