Lassy FM zetten de tent in brand.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde het buurtcommitté van Bevingen Bevingen Live ten voordele van Levensloop. Wij waren erbij en zagen dat het goed was.

Het Dorpsplein van Bevingen werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een gezellig fuifplein. De extreem hoge temperaturen konden de fuifgangers niet tegenhouden en de organisatie speelde slim in op het weer door ijsjes te verkopen.
Top act van de avond was Lassy FM, het gekende DJ duo Lassy en Lenny die elk event steeds goed in gang brengen al mochten we niet klagen over de andere artisten, Conflictuous Beats en DJ Tofmar. Deze laatste sloot de avond af.
Er werd hard gewerkt die avond door de organisatie die het duurzame nauw ter harte nam en een wasstraat hadden ingezet zodat ze de dranken niet in plastieken bekers moesten gieten. Een plotse windhoos (veroorzaakt door een plaatselijk onweer) zorgde even voor wat paniek. Maar de organisatie wist dit vakkundig op te lossen door de tent extra te verankeren waardoor het evenement snel door kon gaan. 

Weer een mooi event om de Truiense zomer aan te vullen. Nachten duren langer in Sintruin, zeker als onze enthousiaste buurtwerking ea andere groepen hem in gang zetten.