Bevingen Live: Dansen voor het goede doel

Algemeen
Lassy FM zetten de tent in brand.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde het buurtcommitté van Bevingen Bevingen Live ten voordele van Levensloop. Wij waren erbij en zagen dat het goed was.

Het Dorpsplein van Bevingen werd voor de gelegenheid omgetoverd tot een gezellig fuifplein. De extreem hoge temperaturen konden de fuifgangers niet tegenhouden en de organisatie speelde slim in op het weer door ijsjes te verkopen.
Top act van de avond was Lassy FM, het gekende DJ duo Lassy en Lenny die elk event steeds goed in gang brengen al mochten we niet klagen over de andere artisten, Conflictuous Beats en DJ Tofmar. Deze laatste sloot de avond af.
Er werd hard gewerkt die avond door de organisatie die het duurzame nauw ter harte nam en een wasstraat hadden ingezet zodat ze de dranken niet in plastieken bekers moesten gieten. Een plotse windhoos (veroorzaakt door een plaatselijk onweer) zorgde even voor wat paniek. Maar de organisatie wist dit vakkundig op te lossen door de tent extra te verankeren waardoor het evenement snel door kon gaan. 

Weer een mooi event om de Truiense zomer aan te vullen. Nachten duren langer in Sintruin, zeker als onze enthousiaste buurtwerking ea andere groepen hem in gang zetten.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Koen Vanmechelen valt in de prijzen met tentoonstelling in Venetië

Truiense kunstenaar Koen Vanmechelen cureert samen met de Franse Nadja Romain in Venetië een expo met 64 uitsluitend vrouwelijke kunstenaars. De expo is vandaag ook in de prijzen gevallen. Via ‘UNBREAKABLE: Women in Glass’ onderzoeken de 64 kunstenaressen de onbreekbare fragiliteit van een nieuwe samenleving die verrijst uit het puin …

Algemeen
Weer bijna 1.000 besmettingen erbij!

Tussen 3 september en 9 september is het gemiddelde aantal coronabesmettingen gestegen naar 636,3. Dat is een stijging met liefst 38 procent tegenover de week voordien. Het gemiddelde aantal besmettingen komt daarmee ook opnieuw boven de 600 gemiddeld per dag. Dat blijkt zondag uit de voorlopige gegevens op het online …

Algemeen
Sint-Truiden herdacht zijn corona-doden met intieme plechtigheid op het Speelhof

e pandemie waarmee we al een hele tijd leven heeft in Sint-Truiden en omstreken een zware tol geëist. Mensen stierven de voorbije maanden in moeilijke omstandigheden, velen van hen aan de gevolgen van Covid-19. In deze situatie was waardig afscheid nemen voor veel families moeilijk, zo niet onmogelijk. Dit liet …

%d bloggers liken dit: