Op zondag 25 juli richt Wielerclub Het Gouden Wiel Zepperen voor de 47ste keer de wielerklassieker Brussel-Zepperen in, een wedstrijd voor Eliterenners zonder contract en beloften, samen met een wedstrijd voor Nieuwelingen, een wedstrijd 1.12C voor Elite en beloften en een wedstrijd voor Aspiranten. Dat wordt een ganse dag koers in Zepperen na twee jaar coronaretraite.

Dat brengt een aantal verkeersingrepen met zich mee. Normaal werd deze wedstrijd in het voorjaar gereden, maar de omstandigheden beslisten daar anders over.

* Van 09.00 uur tot 21.00 uur wordt de Dekkenstraat, en dit vanaf de aansluiting met de Waterkuilstraat eenrichtingsverkeer, vanaf de Dekkenstraat richting voetbalveld.

*Van 10.30 uur tot 21.00 uur is er een parkeer- en verkeersverbod in de Stippelstraat, de Stokstraat, de Nachtegaal, de Tienweidestraat, de Stuikweg en de Startelstraat.

*Het verkeer vanuit Ordingen richting expresweg N80 wordt omgeleid via de N718.

*Het verkeer van de N80 naar de Nachtegaal wordt omgeleid via de Kluisstraat richting Alken.

Uiteraard zal dat ongemakken met zich meebrengen, maar twee jaar zonder koers in Zepperen was ook al een opoffering. We wensen Het Gouden Wiel alleszins mooi weer en veel renners en toeschouwers