Congolese spits voor STVV?

Voetbal België meldt dat de Congolees Vinny Kombe Bongonga  DC Motema Pembe kan ruilen voor een avontuur in de Jupiler Pro League. De 24-jarige aanvaller geniet belangstelling van drie clubs in die reeks.

Zowel Waasland-Beveren als KV Oostende hebben Bongoga op hun verlanglijst staan, melden Congolese media. Voetbal België vernam uit betrouwbare bron dat Kombe Bongonga de voorkeur geeft aan STVV. De onderhandelingen zouden positief verlopen.

De snelle spits (1m85) lukte het afgelopen seizoen twaalf doelpunten in zeventien wedstrijden. Kombe Bongonga begon zijn carrière bij AC Léopards.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Er kwamen gisteren 969 besmettingen bij!

Tussen 2 september en 8 september is het gemiddelde aantal coronabesmettingen gestegen naar 588. Dat is een stijging met 29 procent tegenover de week voordien. Dat blijkt deze morgen uit de voorlopige gegevens op het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Voor de zevende dag op rij toont het gemiddelde aantal …

Algemeen
Chiro Engroli: stad Sint-Truiden neem uw verantwoordelijkheid!

“De Chiro Engroli (chiro Groot Gelmen) is erbarmelijk gehuisvest en de stad Sint-Truiden reageert helemaal niet”, zeggen sp.a gemeenteraadsleden Filip Moers en Eddy El Herbouti. “Het probleem is de eerste keer al schriftelijk aangekaart in januari, tot nu toe kregen we zelfs geen antwoord.” “Toen wij als sp.a deel uitmaakten …

Algemeen
Zepperse vrouwen winnen allereerste competitiematch

Gisteren begonnen onze dames eraan met hun eerste officiële competitiewedstrijd in en tegen FC Maasland. De voorbereidingsmatchen lieten al het beste verhopen, maar wat een kanjers zijn deze dames!! De eerste competitiewedstrijd werd gewonnen tegen Maasland met een mooie 1-3 score!! Een schitterende start van het seizoen!!!

%d bloggers liken dit: