DAVOST schiet weer uit de blokken

Algemeen

De leden van Dames Volleybal Sint-Truiden sprongen woensdag een gat in de lucht. Het bestuur liet hen namelijk weten dat er eindelijk terug gesport kan worden.

“Onze speelsters hebben hun ploeggenoten en trainers(waarschijnlijk iets minder ;-)) erg gemist”, klonk een noodkreet van onze Truiense volleydames. 

De leden moesten twee maanden zonder zaalsport en één maand zonder buitensport, want normaal zouden ze begin mei zijn overgegaan naar beachtrainingen.

DAVOST is dus super tevreden dat ze, in overleg met de volleybond, de sportdienst en het stadsbestuur, nu kunnen aankondigen dat vanaf maandag 1 juni onze beachtrainingen weer opstarten.

 

Dit kan enkel plaatsvinden door de veiligheidsmaatregelen van de overheid en de richtlijnen van VolleyVlaanderen enorm goed op te volgen.

 

De leden ontvingen in hun mailbox een planning voor hun specifieke trainingsmomenten.

 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Reveil, sfeer op de 4 kerkhoven van Nieuwerkerken op 1 november

Reveil wil de Vlaamse rouwcultuur de 21ste eeuw inloodsen. Eén van de manieren waarop dit gebeurt, is door ingetogen concerten te organiseren op de begraafplaatsen op 1 november. Nieuwerkerken organiseert Reveil onmiddellijk na de gebedswake van 15 uur zodat mensen aansluitend kunnen genieten (dus niet op het standaarduur).   Omwille van …

Algemeen
Mondmaskerplicht op Gingelomse kerkhoven

Naar aanleiding van Allerheiligen zal er op 1 november op alle Gingelomse begraafplaatsen een grafzegening plaatsvinden na de misviering. Dit zal met zich meebrengen dat op deze momenten mogelijk een grote hoeveelheid bezoekers aanwezig zal zijn op het kerkhof. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werd daarom …

Algemeen
1
Kom a.u.b. alleen winkelen!

Delhaize, Carrefour, Albert Heijn en Colruyt Group vragen hun klanten om in de mate van het mogelijke alleen te komen winkelen. “Het gaat niet om een verplichting, maar om een warme oproep”, klinkt het bij de supermarkten. Het was Colruyt Group die als eerste de oproep lanceerde om opnieuw zo veel …