DAVOST schiet weer uit de blokken

Algemeen

De leden van Dames Volleybal Sint-Truiden sprongen woensdag een gat in de lucht. Het bestuur liet hen namelijk weten dat er eindelijk terug gesport kan worden.

“Onze speelsters hebben hun ploeggenoten en trainers(waarschijnlijk iets minder ;-)) erg gemist”, klonk een noodkreet van onze Truiense volleydames. 

De leden moesten twee maanden zonder zaalsport en één maand zonder buitensport, want normaal zouden ze begin mei zijn overgegaan naar beachtrainingen.

DAVOST is dus super tevreden dat ze, in overleg met de volleybond, de sportdienst en het stadsbestuur, nu kunnen aankondigen dat vanaf maandag 1 juni onze beachtrainingen weer opstarten.

 

Dit kan enkel plaatsvinden door de veiligheidsmaatregelen van de overheid en de richtlijnen van VolleyVlaanderen enorm goed op te volgen.

 

De leden ontvingen in hun mailbox een planning voor hun specifieke trainingsmomenten.

 

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Het besmettingscijfer daalt van 701 naar 672.

Er zijn in Limburg opnieuw drie mensen met een coronabesmetting overleden en die stierven alle drie stierven  in een rusthuis. In de Limburgse ziekenhuizen zijn er geen nieuwe corona-overlijdens te betreuren. In totaal eiste het coronavirus in Limburg al 929 slachtoffers, 56 procent stierf in een rusthuis. In de Limburgse …

Algemeen
Help mee aan de Vervoerregio Limburg

De Vervoerregio Limburg is op een aantal vlakken uniek in Vlaanderen. In de eerste plaats valt de vervoerregio samen met de grenzen van de provincie. Daarnaast is de vervoerregio met 42 steden en gemeenten ook de grootste vervoerregio van Vlaanderen. De vervoerregio telt ongeveer 871.000 inwoners gespreid over een oppervlakte …

Algemeen
“SOS Patat: red patatjes, eet frietjes”

Met de campagne “SOS Patat : red patatjes, eet frietjes” bundelen Too Good To Go en de belangrijkste partijen in de Belgische aardappelsector hun krachten om te voorkomen dat zo’n 750.000 ton Belgische aardappelen verloren gaan. “Aardappelen zijn de Belgische trots bij uitstek. Helaas wordt de Belgische aardappel en meer …

%d bloggers liken dit: