Na een jaartje verplichte coronaonderbreking, staan de Halfjassen dit jaar opnieuw op de planken. Onze acteurs zijn intussen al volop aan het repeteren en staan te popelen om jullie eind november en begin december opnieuw te entertainen.

Toneelgroep Halfjassen speelt dit jaar “De Doorlichting”, een blijspel van Piet Van Compernolle in de regie van Patrik De Wolf en Rik Walschot.

Een doorlichting in de school brengt altijd wat stress met zich mee. En dan vooral als je nog maar anderhalf jaar directrice bent van een school. Voor Carla, de directrice van Basisschool De Hazelaar, is het vandaag de grote dag. Geen wonder dat ze er wat zenuwachtig bijloopt. Maar is dat wel nodig? De voorbereidingen zijn getroffen en als er toch iets zou mislopen kan ze altijd rekenen op haar rechterhand Veerle en de ervaring van Eddy, Luc en Maria die het klappen van de zweep kennen. Ook de jongere teamleden, Jelle en Kelly, deden tijdens de aanloop naar de doorlichting meer dan hun duit in het zakje en kuisvrouw Heidi zorgde ervoor dat de hele school blinkt. Er kan dus weinig mislopen. En dan rinkelt de telefoon. Het is Veerle, ze is ziek…

WANNEER?

– Zaterdag 27 november 20u

– Zondag 28 november 15u

– Vrijdag 3 december 20u

– Zaterdag 4 december 20u

– Vrijdag 10 december 20u

– Zaterdag 11 december 20u

TICKETS? Te bestellen via één van de spelers, telefonisch/sms via 0494/58 04 59 of via gunter.vanstappen@gmail.com.

PRIJS? 8 euro per ticket

WAAR? Parochiezaal Sint-Martinus, Beekstraat 12, 3800 Sint-Truiden