“De korte keten” heeft altijd bestaan bij de Wroeter

Algemeen

De korte keten, nog voor het woord werd uitgevonden bestond het principe al bij de Wroeter. Al sinds 1982 ondersteunt De Wroeter mensen die op de gewone arbeidsmarkt moeilijk een plek vinden.

“We kijken naar ieders talenten en mogelijkheden, en versterken zo de zelfwaarde en de positie van deze mensen in de samenleving. Arbeid en zorg gaan daarbij hand in hand”, luidt hun principe. De Wroeter is een netwerkorganisatie die bestaat uit een activiteitenboerderij en een maatwerkbedrijf, met werkplekken verspreid over Limburg. De Wroeter is ook gespecialiseerd in drie domeinen in het groenonderhoud: bos-, heide- en natuurbeheer.

In de boerderijwinkel van De Wroeter vind je een ruim assortiment van brood, groenten, fruit, confituren, gebak, kazen, zuivel, droogwaren, dranken, … en nog veel meer! De boerderijwinkel staat voor:

  • vers en korte keten: zowel eigen geteelde en verwerkte producten als producten van lokale boeren en producenten,
  • met fair-trade producten uit het Zuiden,
  • van biologisch en ecologisch verantwoorde teelt,
  • gemaakt op maat van ieders kunnen (vele talenten maken samen een sterk geheel!)
  • met een hart voor mens en natuur…
  • De boerderijwinkel is open op di, do en vr van 10u tot 18u en op zaterdag van 9 tot 13u. Er is een corona-veilige route aangelegd, je kunt veilig bij ons shoppen!
  • Brood bestellen kan telefonisch 011 /37 64 47 of via verkoop

De Wroeter Activiteitenboerderij is een verbinding van mensen waarbinnen ieder op unieke wijze
kan bijdragen aan een zorgzame en duurzame samenleving met een hart voor mens en natuur!
Wij richten ons naar volwassen mannen en vrouwen die niet, nog niet of niet meer terecht kunnen in betaalde arbeid, maar wel graag willen werken en hun talenten willen ontplooien en je vindt de instelling op de St. Rochusstraat 6 in 3720 Kortessem, 011/ 37 64 47.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Het besmettingscijfer daalt van 701 naar 672.

Er zijn in Limburg opnieuw drie mensen met een coronabesmetting overleden en die stierven alle drie stierven  in een rusthuis. In de Limburgse ziekenhuizen zijn er geen nieuwe corona-overlijdens te betreuren. In totaal eiste het coronavirus in Limburg al 929 slachtoffers, 56 procent stierf in een rusthuis. In de Limburgse …

Algemeen
Help mee aan de Vervoerregio Limburg

De Vervoerregio Limburg is op een aantal vlakken uniek in Vlaanderen. In de eerste plaats valt de vervoerregio samen met de grenzen van de provincie. Daarnaast is de vervoerregio met 42 steden en gemeenten ook de grootste vervoerregio van Vlaanderen. De vervoerregio telt ongeveer 871.000 inwoners gespreid over een oppervlakte …

Algemeen
“SOS Patat: red patatjes, eet frietjes”

Met de campagne “SOS Patat : red patatjes, eet frietjes” bundelen Too Good To Go en de belangrijkste partijen in de Belgische aardappelsector hun krachten om te voorkomen dat zo’n 750.000 ton Belgische aardappelen verloren gaan. “Aardappelen zijn de Belgische trots bij uitstek. Helaas wordt de Belgische aardappel en meer …

%d bloggers liken dit: