“De korte keten” heeft altijd bestaan bij de Wroeter

Algemeen

De korte keten, nog voor het woord werd uitgevonden bestond het principe al bij de Wroeter. Al sinds 1982 ondersteunt De Wroeter mensen die op de gewone arbeidsmarkt moeilijk een plek vinden.

“We kijken naar ieders talenten en mogelijkheden, en versterken zo de zelfwaarde en de positie van deze mensen in de samenleving. Arbeid en zorg gaan daarbij hand in hand”, luidt hun principe. De Wroeter is een netwerkorganisatie die bestaat uit een activiteitenboerderij en een maatwerkbedrijf, met werkplekken verspreid over Limburg. De Wroeter is ook gespecialiseerd in drie domeinen in het groenonderhoud: bos-, heide- en natuurbeheer.

In de boerderijwinkel van De Wroeter vind je een ruim assortiment van brood, groenten, fruit, confituren, gebak, kazen, zuivel, droogwaren, dranken, … en nog veel meer! De boerderijwinkel staat voor:

  • vers en korte keten: zowel eigen geteelde en verwerkte producten als producten van lokale boeren en producenten,
  • met fair-trade producten uit het Zuiden,
  • van biologisch en ecologisch verantwoorde teelt,
  • gemaakt op maat van ieders kunnen (vele talenten maken samen een sterk geheel!)
  • met een hart voor mens en natuur…
  • De boerderijwinkel is open op di, do en vr van 10u tot 18u en op zaterdag van 9 tot 13u. Er is een corona-veilige route aangelegd, je kunt veilig bij ons shoppen!
  • Brood bestellen kan telefonisch 011 /37 64 47 of via verkoop

De Wroeter Activiteitenboerderij is een verbinding van mensen waarbinnen ieder op unieke wijze
kan bijdragen aan een zorgzame en duurzame samenleving met een hart voor mens en natuur!
Wij richten ons naar volwassen mannen en vrouwen die niet, nog niet of niet meer terecht kunnen in betaalde arbeid, maar wel graag willen werken en hun talenten willen ontplooien en je vindt de instelling op de St. Rochusstraat 6 in 3720 Kortessem, 011/ 37 64 47.

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
1
Animal Rescue Service bestaat precies 365 dagen!

“We mogen officieel 1 kaarsje uitblazen! Sinds vandaag bestaan we exact 1 jaar! Een jaar met ups en downs.. Bloed zweet en tranen. Hier en daar wat gekneusde ledematen en gewrichten. Maar dat is het allemaal waard om te zien wat we op 365 dagen bereikt hebben! We hadden voor- …

Algemeen
STVV verliest in matcheinde en ref Smet helpt mee

De eerste match met publiek werd voor de neutrale toeschouwer misschien wen een leuk kijkstuk, maar was dat zeker niet voor de aanwezigen in het stadion. Het leek vandaag wel alsof STVV met de voorsprong aan de wedstrijd begon. Na amper 40 seconden spelen, lag de bal al voorbij Butez …

Algemeen
Wraakporno – Niet-consensuele verspreiding van seksueel getinte beelden en opnames

Tegenwoordig zijn er veel BV’s in het nieuws gekomen als slachtoffer van verspreiders van seksueel getinte beelden en opnames. Dit gebeurt ook vaak op scholen waar kinderen naaktfoto’s van klasgenootjes verspreiden al dan niet met toestemming. Wanneer er naakt- of seksueel getinte beelden worden verspreid zonder toestemming van de persoon …

%d bloggers liken dit: