Niet letterlijk natuurlijk want de kotmadam heeft voor zover we weten niets verkeerd gedaan. Enkele acteurs uit beide series slaan de handen in elkaar voor de sexy theatercomedy ‘Van de kant in de gracht’. Walter Van De Velde (Lili en Marleen, Hallo België, Samson) schreef deze toneelhit.

Manoe Frateur (Erik uit ‘De buurtpolitie’), Christel Vanschoonwinkel (Betty uit ‘De kotmadam’, Kathy uit ‘Spoed’) en Gunter Reniers (Julien uit ‘Hallo België’, Tuur uit ‘De kotmadam, Sven uit ‘Wittekerke’) spelen in deze komedie een driehoeksrelatie.

Solange en Richard (Gunter) droomden altijd al van een tweede verblijf aan zee. En kijk! Na jaren hard werken is het gelukt: ze bezitten nu een studiootje op de dijk in Wenduine . Maar Richard heeft weinig tijd om ervan te genieten. Hij heeft zich opgewerkt tot hoofdboekhouder van een grote firma en al zijn aandacht gaat naar zijn job. En dus ging Solange op zoek naar een hobby. En die heeft ze gevonden: ze volgt privézwemles bij zwemleraar Swa (Manoe). Wat Richard niet ziet, is dat Swa en Solange wel meer oefenen dan schoolslag en vlinderslag…

Reniers : “De repetities zijn volop bezig en het is een kleine maar zeer fijne ploeg. 

Yves Caspar regisseert en weet keer op keer de lachspieren van het publiek te laten werken. Christel is geboren voor comedy en Manoe heeft als acteur ook heel veel ervaring in het komische genre via straattheater. We garanderen u een avondje of middag vol plezier !”

‘Van de kant in de gracht’ speelt exclusief in Theater De Roxy in St-Truiden op 16-17-18-23-24-25-31 januari en 1 februari ’20 om 20u15 en op 19 en 26 januari om 15u. 

Alle info en tickets (€15) www.deroxy.be