Vanaf deze week biedt BelOrta opnieuw Belgische Kanzi® aan. Deze topappel van eigen bodem staat bekend om haar knappe egaalrode blos, sappige bite en frisse, zoetzure smaak. Dankzij de zonnige zomermaanden kan Kanzi® ook dit jaar prat gaan op een heerlijke smaak, die we de komende maanden uitgebreid in de kijker zetten via verschillende mediakanalen.

Kanzi® is een clubappel die beantwoordt aan de allerstrengste kwaliteits- en smaakeisen. Dankzij deze strikte teeltvereisten haal je met Kanzi® te allen tijde zekerheid op de perfecte appel in huis. Kanzi® koppelt een frisse, stijlvolle uitstraling aan een verrukkelijk uitgebalanceerde zoetzure smaak. Deze komt voort uit de unieke mix van zuurzoete Braeburn appels met sappige Gala appels, zijn ouders. Dankzij haar perfect uitgebalanceerde smaak is Kanzi® de gedroomde alleskunner in de keuken. Kanzi® smoothie als smakelijke en gezonde start van de dag, Kanzi® slaatje tijdens de middagpauze, Kanzi Kanzi® slaatje tijdens de middagpauze appelburger als verrassende hoofdschotel of Kanzi® appelcrumble als heerlijk dessert, de mogelijkheden zijn eindeloos. Je vindt ze allen op https://www.kanziapple.com/nl-be/kanzi-kitchen/.

Heerlijk lekker, verrukkelijk gezond én van eigen bodem
Uit recent onderzoek* blijkt dat meer dan 7 op 10 Belgische consumenten sinds de uitbraak van de COVID-19 (nog) vaker op zoek gaan naar fruit van eigen bodem. Ondanks alle goede wil ontbreekt het echter vaak aan de nodige kennis omtrent welke soorten lokaal zijn. Een heel seizoen lang zetten we de lokale origine van de Kanzi® appel in de kijker op zowel radio- als digitale kanalen. We inspireren appelliefhebbers met verrassende Kanzi® gerechten, geven een unieke kijk achter de schermen bij telers en geven Kanzi® kopers de kans om te gekke prijzen te winnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de enige echte Kanzi® Mini Cooper, uniek in zijn soort!