“Na enkele avonturen in Vleesgegroet, Cosmocafé en Twenty Two Coffee kan ik eindelijk mijn eigen droom waarmaken samen met mijn man. Ik voel mij er volledig klaar voor”, zegt Katja Somers op haat FB-pagina.

“En laat ik mij even aan jullie voorstellen. Ik ben Katja, van opleiding verpleegster, maar ontdekte snel dat horeca mij meer energie gaf dan ik ooit had gedacht. Jullie kennen mij misschien al van mijn vorige werkplekken, maar nu grijp ik zelf de kans om deze ervaringen om te zetten in mijn eigen zaak. Samen met mijn man Jules ben ik al 18 jaar gelukkig getrouwd en hebben we 2 schatten van kinderen Quinten en Louise. Ik zal voornamelijk het gezicht zijn van de zaak, maar gelukkig kan ik altijd op Jules terugvallen indien nodig.”

Dat gezegd zijnde heet ze jullie vanaf 1 mei van harte welkom in hun brasserie ‘De Statie’.  Je kan bij hen terecht voor een drankje, een hapje maar voor de grote brasserie keuken. Als je zeker wilt zijn van je plaatsje, kan je vanaf nu reserveren op het volgende nummer: 0484 81 80 87

Zij hopen jullie snel te zien in ons gezellig zaakje voor een hapje en een tapje