“Den Ambacht” opent op 1 December in de Plankstraat

Algemeen

Op 1 December 2018 openen Ziggy en Melissa hun eigen visrestaurant in Sint-truiden.

Het Team van TruiensNieuws kreeg de eer om een eerste glimp op te vangen van hun nieuwe restaurant in de Plankstraat.

Ziggy genoot zijn opleiding aan het bekende “Spermalie” te Brugge. Larissa genoot een universitaire opleiding, maar kan terugvallen op haar praktijkervaring. Eveneens volgt zij momenteel een 3-jarige opleiding als sommelier.

Zij kozen bewust voor de naam “Den Ambacht”. Dit omdat ze alles ambachtelijk gaan bereiden. Gaande van het vers gebakken brood bij de menu’s, de overheerlijke vis- en vleesgerechten, tot de koekjes bij de koffie.

 

 

 

 

Opmerkelijk is het gebruik van vissoorten die normaliter niet gebruikt worden, toch in gerechten te verwerken, om zo te komen tot de hoogste culinaire ervaring.

De bedoeling is ook om de mensen te laten kennismaken met minder bekende wijnen uit landen zoals Moldavië, Duitsland, Oostenrijk,… Deze wijnen zijn kwalitatief even goed als bv. een Bourgogne wijn, maar kosten slechts een fractie van de prijs.

Eveneens is er een homarium aanwezig waar de klant zelf zijn kreeft kan uitkiezen.

Samengevat, wil dit enthousiaste duo de klanten tegen een betaalbare prijs verwennen. Terwijl Ziggy de heerlijke gerechten op het bord tovert, ontfermt Larissa zich over haar gasten in de zaal!

Den Ambacht biedt plaats aan maximum 24 personen, waarbij gekozen kan worden voor een menu of a la carte gegeten kan worden.

Alvast heel veel succes gewenst!

 

Den Ambacht 
Plankstraat 6, 
3800 Sint-Truiden
011/ 39.39.79

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
BelOrta lanceert gloednieuwe Fred® peer op Belgische markt

Er beweegt wat op de perenmarkt. Nadat de appelmarkt quasi totaal vernieuwd werd door de clubrassen, is nu de perenmarkt aan de beurt. Vanaf deze week biedt BelOrta de gloednieuwe Fred® peer aan. Deze top-peer, de vrucht van meer dan 18(!) jaar testen en perfectioneren, onderscheidt zich door haar unieke …

Algemeen
Limburgse HospiLim bouwt aan een digitale snelweg

HospiLim schakelt een versnelling hoger dankzij HospiSmart: de naam van de digitale snelweg tussen alle Limburgse ziekenhuizen en vier Limburgse psychiatrische centra. Hospilim geeft daarmee een innovatieve invulling aan haar motto ‘Samen staan we sterker’ dat het sinds oprichting 10 jaar geleden hoog in het vaandel draagt. Het voorbij decennium …

Algemeen
Waterlek op de Langstraat in Wellen is nog steeds niet opgelost

In Wellen zitten meerdere straten zonder water of met zeer weinig druk. Het waterlek op de Langstraat waar de watergroep al van deze ochtend mee bezig is is spijtig genoeg nog steeds niet hersteld. Ondertussen is er een externe aannemer bijgehaald en is de weg volledig afgesloten. Er is een …

%d bloggers liken dit: