Op 1 December 2018 openen Ziggy en Melissa hun eigen visrestaurant in Sint-truiden.

Het Team van TruiensNieuws kreeg de eer om een eerste glimp op te vangen van hun nieuwe restaurant in de Plankstraat.

Ziggy genoot zijn opleiding aan het bekende “Spermalie” te Brugge. Larissa genoot een universitaire opleiding, maar kan terugvallen op haar praktijkervaring. Eveneens volgt zij momenteel een 3-jarige opleiding als sommelier.

Zij kozen bewust voor de naam “Den Ambacht”. Dit omdat ze alles ambachtelijk gaan bereiden. Gaande van het vers gebakken brood bij de menu’s, de overheerlijke vis- en vleesgerechten, tot de koekjes bij de koffie.

 

 

 

 

Opmerkelijk is het gebruik van vissoorten die normaliter niet gebruikt worden, toch in gerechten te verwerken, om zo te komen tot de hoogste culinaire ervaring.

De bedoeling is ook om de mensen te laten kennismaken met minder bekende wijnen uit landen zoals Moldavië, Duitsland, Oostenrijk,… Deze wijnen zijn kwalitatief even goed als bv. een Bourgogne wijn, maar kosten slechts een fractie van de prijs.

Eveneens is er een homarium aanwezig waar de klant zelf zijn kreeft kan uitkiezen.

Samengevat, wil dit enthousiaste duo de klanten tegen een betaalbare prijs verwennen. Terwijl Ziggy de heerlijke gerechten op het bord tovert, ontfermt Larissa zich over haar gasten in de zaal!

Den Ambacht biedt plaats aan maximum 24 personen, waarbij gekozen kan worden voor een menu of a la carte gegeten kan worden.

Alvast heel veel succes gewenst!

 

Den Ambacht 
Plankstraat 6, 
3800 Sint-Truiden
011/ 39.39.79