Deze avond wordt op Stayen het nagerecht van Kerstmis opgediend, een kerststronk met de Panda’s erop als versiering. Os wordt het een laat kerstcadeau voor de Kanaries? Dat kunnen ze eigenlijk best gebruiken, willen ze met een gerust geweten de winterbreak ingaan. 

Vrijdag zegde trainer Bernd Hollerbach op ee wekelijkse persconferentie het volgende over de wedstrijd tegen de Oostkantonners: “Het wordt een belangrijk duel voor beide teams, dat is duidelijk. Eupen kent net als wij een moeilijke periode in de competitie. In de beker gaat het hen beter af, maar je kan die twee competities niet met elkaar vergelijken. Voor ons zijn de laatste weken niet eenvoudig geweest. Onze spelers zijn geen machines, zoveel is duidelijk. Maar er is altijd strijdlust geweest in het team, dus ik ben positief. Iedereen is er zich van bewust dat we nog één keer alles moeten geven. Helaas zal dat zonder onze supporters moeten gebeuren. We hadden hun steun nochtans goed kunnen gebruiken, maar het is niet anders.”

Deze avond om 21.00 uur op Eleven Sport of andere sportkanalen, maar niet lijfelijk bij te wonen wegens de coronamaatregelen