Vruchtbare speeldag in de provinciale reeksen: 5 van de 6 matchen werden gewonnen, slechts één ploeg verloor.

In eerste provinciale won KVV Zepperen-Brustem bij staartploeg Torpedo Hasselt met overtuigende 0-4 cijfers. Dylan Vanwelkenhuyzen begint zich als goalgetter en matchwinnaar te ontpoppen en voegt weer twee doelpunten aan zijn saldo toe. 9 op 9 is een puik resultaat voor de fusieploeg en hierdoor duiken ze weer in de linkerkolom van de klassering. Maar voor de titel is het kalf toch al verdronken, ook al zijn er nog 8 matchen te gaan. Maar een stevige basis voor volgend jaar kan men nu al leggen. En misschien zit er nog muziek in de eindronde waar KVV de derde plaats inneemt in de derde periode.

Een lach en een traan in derde provinciale. Velm VV boekte een niet meer dan normale zege in en tegen staartploeg Borgloon, maar de kopploegen deden dat allemaal! Sporting Aalst ging wan weer de mist in bij Meldert. In plaats van 6 punten uit te lopen op Meldert, komt deze ploeg nu langszij.

Bij de dames van STVV A in eerste provinciale zit de kompetitie voor de kanarievrouwen erop. De derde plaats zal hun deel zijn. Volgende wel is de competitie gedaan als de resterende zes ploegen hun inhaalmatch nog afwerken, en daar hoort STVV niet bij.

In tweede provinciale wonnen onze beide ploegen. STVV B ging winnen in Elen met 2-9 en de dames van KVV Zepperen-Brustem moesten dezelfde kant uit, naar Stokken en kwamen ook met de drie punten naar huis:1-4 werd het daar. Dat wil zeggen dat STVV B ongeslagen leider blijft en KVV het vierde plek houdt. Maar in deze reeks, kan er nog veel gebeuren want er moeten nog 8 matchen gespeeld worden, dat zijn 24 punten te winnen … of te verliezen!

Volgend weekend staan de volgende matchen op de agenda:
KVV Zep-Bru neemt het opnieuw op tegen Torpedo Hasselt, de capriolen van een knotsgekken kalender.
Sporting Aalst ontvangt Borgloon en ziet de kans om de redding definitief te maken.
Velm VV moet tegen Godsheide de punten thuishouden, willen ze nog een kans op promotie levend houden.
En tenslotte staat er een regelrechte derby in het vrouwenvoetbal op de kalender: STVV B ontvangt KVV Zepperen-Brustem in tweede.