Op de zondagen 21 juni en 5 juli organiseert Gloire de Duras nieuwe rondleidingen in het wijndomein. Voor €5 per persoon krijgt u een rondleiding en twee proevertjes. En tijdens het verlengde weekend van 21 juli is er het Wijnweekend.

De rondleiding start stipt om 14 uur en zal zoveel mogelijk in openlucht plaatsvinden (indien het weer dit toelaat). Betalen mag vooraf via overschrijving of ter plaatse met bancontact. Er kunnen maximum 20 personen deelnemen en inschrijven is verplicht! De afstandsregels moeten gerespecteerd worden. Wij zullen ook handgel voorzien. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@gloirededuras.be. Adres: Galgestraat 126, 3803 Wilderen

Wijnweekend 18-19-20 en 21 juli 2020
Het traditionele wijnweekend gaat door in het weekend van de nationale feestdag. Gezien de coronamaatregelen hebben wij het concept voor deze editie moeten aanpassen. Dit jaar heeft u de keuze uit twee formules.
1: Een rondleiding met/zonder wijnproeverij: u kan kiezen of u na het volgen van de rondleiding wilt deelnemen aan de wijnproeverij of niet (maximale duurtijd van de rondleiding + proeverij: 2u45/3 uur)
2: Wijnproeverij: hierbij wenst u alleen de wijnproeverij te volgen en dus geen rondleiding (maximale duurtijd: 2 uur)

De rondleidingen (€6 p.p) aan het perceel aan het Kasteel van Duras gaan gewoon door zoals op de vorige edities. Deze zullen starten aan het Kasteel en dus niet op het wijndomein! Na het bezoek aan de clos, mag u per wagen/fiets naar ons wijndomein komen. Daar zal de gids meer vertellen over het productieproces. Indien gewenst kan u daarna aansluiten voor de wijnproeverij (€5 p.p.). Hier kan u onze verschillende cuvées proeven. Zoals hierboven vermeld, kan u ook een wijnproeverij volgen zonder rondleiding.

Om dit alles zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen, werkt Gloire de Duras met inschrijvingen, zowel voor de rondleiding als voor de wijnproeverij. Het aantal mensen per rondleiding of per wijnproeverij is beperkt tot 20 personen. Dit jaar voorzien wij uitzonderlijk geen kinderanimatie. Wij zouden u dan ook vriendelijk willen vragen om de tijdslots te respecteren. Jammer genoeg kan u niet deelnemen aan de rondleiding of proeverij zonder inschrijving.
Na het versturen van dit inschrijvingsformulier, kan u aanduiden of u een kopie wenst van uw inschrijving. Deze zal u toegestuurd worden via e-mail. Wij zullen u altijd via e-mail contacteren om uw inschrijving te bevestigen.