GEEN BLOESEMTOERISME DIT JAAR

Algemeen

Onze prachtige bloesems in Haspengouw komen eraan. Geniet ervan, maar ENKEL in je eigen omgeving. Je mag je NIET MET DE WAGEN OF FIETS VERPLAATSEN om ergens te gaan wandelen.
Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zal je de bloesems anders beleven. Bloesemtoerisme is niet toegestaan, maar je kan de mooie bloemen op elk moment bewonderen via onze bloesemmeter op https://www.visitsinttruiden.be/aanbod/bloesemmeter/

Woon je in de buurt van bloesems volg dan deze strikte voorwaarden:

👉 Fysieke activiteit buiten, zoals wandelen, joggen, fietsen, blijft toegestaan maar ENKEL in je onmiddellijke omgeving, de buitenlucht is immers gezond.

👉 Je mag in je eentje wandelen en met het gezin waar je mee samenwoont. Ben je alleen? Dan mag er één vaste andere persoon van buiten het gezin en uit de buurt meewandelen. Natuurlijk met gepaste afstand, minstens 1,5 meter uit elkaar.

👉 Samen met vrienden of andere familieleden wandelen is NIET TOEGESTAAN.

👉 Als je andere mensen onderweg tegenkomt: hou afstand!

👉 Ook jezelf verplaatsen met de wagen om een wandeling te maken is NIET TOEGESTAAN. Wandel thuis in de buurt van de woning. Je verplaatsen MET DE FIETS OF WAGEN naar andere streken en wandelgebieden is niet toegestaan!

👉 Hetzelfde geldt voor fietstochten; FIETS ENKEL IN JE OMGEVING en keer weer rechtstreeks naar huis.

👉 Speeltuinen, -bossen en picknicktafels zijn afgesloten! Maak dus GEEN tussenstop op deze plaatsen.

👉 Tot slot gelden de normale regels: blijf op de paden en betreed geen natuurgebieden of bossen die niet publiek toegankelijk zijn. Heb respect voor de natuur: doe niet aan sluikstorten!

We hopen dat we snel uit deze moeilijke periode geraken, dit zal enkel mogelijk zijn als we allemaal de regels respecteren en naleven. Een boete van 250 euro is ook niet min!

Geen reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
Club Brugge kampioen, de competitie in de Jupiler Pro League is voorbij!

Het voetbalseizoen 2019-2020 is gedaan. Dat heeft de raad van bestuur van de Pro League zonet beslist. Een werkgroep wordt opgericht om de Europese tickets te verdelen en volgend seizoen voor te bereiden. De Pro League stelt voor om de huidige rangschikking als definitief te beschouwen. Club Brugge is in …

Algemeen
Foto Robyns komt defecte toestellen afhalen voor reparatie

Zelfs in deze moeilijke tijden blijft Foto Robyns tot uw beschikking blijven staan. Vanwege de maatregelen is het persoonlijk contact in de winkel echter verboden en is de winkelruimte dan ook gesloten. Maar telefonisch (011 68 25 64) en online staan wij nog steeds paraat. Voor zowel bestellingen als ondersteuning …

Algemeen
De politie verwittigt ons!

Dit weekend wordt er mooi weer verwacht. We herinneren daarom nog even aan de maatregelen in functie van corona. Onze politiediensten zullen ook nu toezien op de naleving. 👉 Individuele fysieke activiteit in buitenlucht (of in gezinsverband) kan zolang het OP WANDELAFSTAND VAN JE HUIS (voor de duur van de wandeling) …

%d bloggers liken dit: