Geesteskind krijgt nieuwe naam: Jef Cleeren is woest

Algemeen
2

“Ouderen kunnen goed relativeren wordt wel eens gezegd, tot je hen op het diepst van hun ziel raakt.” Dat laat Jef Cleeren weten

Het betreft de naamswijziging van zijn geesteskind “Jeugd, Sport & Spel”, een naam die klinkt als een klok voor de huidige generatie 20- & 30-jarigen en hun laat mijmeren over hun jeugd.

Jef Cleeren is niet akkoord met de naamswijziging, voor zijn geesteskind, waarvan de naam ooit nog door hem, Jean-Marie Potters en zijn zoon Trudo boven het doopvont gehouden.

De stad Sint-Truiden laat weten dat het nu tijd is voor een nieuwe naam, die mee is met de moderne tijd.

Men kan kiezen tussen volgende opties: “alles kids, “jong kabaal”, “kids club”, TamTam”, of “Heroes”. Stemmen kon via de website https://www.sint-truiden.be/stemformulier-vakantiewerking, maar lijkt intussen offline.

30 07 2020
Wat is jullie mening over ‘Sint-Truiden’ en over de ‘democratie’ de wijze waarop jouw leven, respect t.a.v. jou en nog andere daden er verlopen?
Volgens zich laat inzien en meer is heel duidelijk te merken dat er in minstens Sint-Truiden een betere veiligheid komt tss buren…
Al betreft het vrouwenrechten.
Moet tegenwoordig nog verzwegen worden dat er buiten seksuele rakingen nog zwaardere pijnen gebeuren? Of de daders van Wilderen, van Zepperen of zo, al zijn de daders van Heers, mij is het gelijk.
Meer dan één man… heeft nog de oude hoed. En meent het recht te hebben om een een vrouw onder het duimpje te mogen houden… En te pesten en te bespotten… volgens zijn wens.
Het hoog nodig dat de onbeschaafdheid en jaloezie wordt afgeleerd en ontzegd aan minstens … Haspengouwse mannen. Al behoort de ene of ander vrouw, een Nicole of niet, erbij.
Op een heel ander wijze beken ik meer daarover.

Wat menen jullie over de werkwijze van de Truierse politie? Een van de bestuursleden zou mogen inzien dat er iets misloopt…

Eén van de laatste nieuwsberichten bekende dat een aantal Chinezen op één wijze gevaarlijke kerels zijn. Dat betreffend computer en veiligheid.
We mogen er zeker van zijn dat niet enkel Chinezen zo gevaarlijk zijn.
Het moeten zelfs geen buitenlanders zijn…
Tot op heden werd daartegen niets gedaan. Dat hoewel de gevolgen en meer dat het aanbrengt.
Er niets tegen doen tot het hun zelf raakt is een stap te ver…
Raar hé… En een ander laten lijden…

Nu we toch op dat pad zijn moeten we niet verzwijgen: ‘ex Schepen Vossius werd …weggewezen wegens één van zijn collega’s.
Hoe is het dan mogelijk een aard extremist dat een extremisme en geen democratie aanbrengt en overlaat aan de ene of andere burger zijn zetel behoudt?

2 reacties

Deel jouw reactie met de bezoekers van Truiensnieuws.be

Algemeen
App van Rode Kruis biedt eerste hulp bij psychische problemen

En reikt handvaten aan die durf en zelfvertrouwen geven om anderen te helpen Rode Kruis-Vlaanderen lanceert vandaag een nieuwe gratis app die mensen, met concrete tips en uitleg, meer durf en zelfvertrouwen geeft om anderen in de buurt te helpen met psychische problemen. Zeker nu de coronacrisis weer volop piekt …

Algemeen
Lancering jongerencampagne JAC

Ketnet-wrapper Gloria Monserez liet vorige week via Instagram openhartig weten dat ze tijdens deze tweede lockdown slecht in haar vel zit. In gewone tijden is het al niet vanzelfsprekend om jong te zijn: verder studeren, een eerst job zoeken, alleen gaan wonen … tussen hun 17de en 25ste jaar staan …

Algemeen
De Formidabele Spaaractie wordt verlengd tot 31 januari 2021

De stad Sint-Truiden en middenstandsorganisatie Shop & The City verlengen de nieuwe klantenkaart-actie tot en met 31 januari 2021. Zodra de winkels weer open gaan, kunnen trouwe klanten dus weer verder punten sparen én inruilen dankzij de Formidabele Spaaractie. Wie kwam winkelen in Sint-Truiden, kon afgelopen zomer sparen voor extra korting. “We …