“Gelinden aan zet” werd een tijdje geleden afgerond. Het feestelijke slotmoment liet wat op zich wachten, mede door het coronavirus.
Maar de Provincie Limburg, Stebo en het Innovatiesteunpunt willen alle bewoners nu al bedanken, voor alle inzet, dromen en ideeën. Daarom is er op 4 maart 2021 een online bedankmoment waarop ze terugblikken op het afgelegde traject en het ambitieplan, dat door hen werd uitgewerkt op basis van de ideeën van de inwoners van Gelinden.
Het ambitieplan zal dan ook officieel overhandigd worden aan het aanwezige stadsbestuur.
De grote lijnen ervan liggen in een groene omgeving, de verbetering van de dorpspleinen, de problemen rond infrastructuur en mobiliteit en een nieuwe toekomst voor de kerk. Die verzuchtingen werden in een aantal ambities gegoten en dat rapport vind je terug op de website: https://dorpaanzet.be/ambitieplan-gelinden/

De organisatoren nodigen jullie uit op het online bedankmoment op 4 maart om 20u. Gelieve je deelname te bevestigen via https://docs.google.com/…/1FAIpQLScLjwRPQ1d…/viewform en dit voor 2 maart 2021. Op die manier ontvang je tijdig de link naar de online vergaderomgeving.

“Samen sluiten we het traject op die manier in schoonheid af. En we hopen dat later dit jaar toch de kans bestaat om het glas te heffen”, besluit Stebo.